ТРИ ВЪПРОСА до прокуратурата!

ПЪРВО – Вчера публикувате „данни“ които уж доказват, че Кристиян и шефа му Иван Тодоров от ТАД Груп са хакнали сайта на НАП, плюс множество частни сайтове, съдебни сайтове и тн. Че те са КИБЕРТЕРОРИСТИ и едва ли не са работили за Биволъ! Вчера тези „доказателства“ са представени пред български съд, КОЙТО ГИ ПУСНА НА СВОБОДА! Този съд ли е малоумен, или вие правите цялото българско общество на малоумни, за да „сготвите и ударите“ биволите? Та така наречените „хакери-кибертерористи“ са си у дома с достъп до интернет и електронни устройства и могат да извършат хиляди престъпления, да покриват следите си и тн. ако са такива и ако има какво да прикриват!КОЙ СЪД БИ ПУСНАЛ ТАКИВА ХОРА, АКО СРЕЩУ ТЯХ ИМА ПОДОБНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА? Все едно един истински терорист да бъде пуснат на свобода и да се върне в бърлогата си да прави нови бомби. Гешев и сие, вие показахте ли тези „доказателства“ пред съда, или после ги сглобихте и изфабрикувахте, както ДОКАЗАНО фалшивите сигнали срещу Биволъ и БОЕЦ?


ВТОРО – Защо не пуснахте видеото със звук от разговора на терасата, а само нищо не означаваща снимка и текст, който всеки може да си съчини? Какъв е проблема, нали го имате? Или след всички проведени разговори и разпити вече може да си сглобите от отделни изрази и фрази какъвто си искате разговор и да го пуснете на фона на видео в гръб? Гешев и сие, вие малоумни ли сте, или нас мислите за малоумни? 
ТРЕТО – Как сте пробили Телеграм, като дори ЕГН-то на Буда, Свинята и Цацата не можахте да опазите? Сами пуснахте личните данни на хиляди прокурори и следователи! В случая няма да питам дали сте малоумни! Гешев, да не работиш и ти по поръчка на Биволъ и да клатиш правителството? 


И НЯКОЛКО ДУМИ към будните и мислещите. Без параноя и теории на конспирацията, само факти. В ход е сценарий организиран от самото правителство от самото начало на НАПлийкс за псевдо „преврат“ с единствената цел да бъдат ударени биволите и още неколцина набелязани (тепърва ще има и нови мишени). Не случайно прокурватурата заговори още в първите дни за ТЕРОРИЗЪМ и опит за сваляне на правителство, колкото и смешно да ни звучеше! Егати опита, егати заплахата за сваляне на правителството, при което шефката на НАП дори не си прекрати отпуската, като хакнаха базите на НАП! Щото си беше спокойна жената, всичко си е под контрол и по сценарий. Хипотезата с ТЕРОРИЗМА бе нужна на дебелите, за да оправдаят след това удара си срещу Биволъ и другите пред международните институции и общност. Както чуят за тероризъм в Европата и всичко е позволено, дори ареста на журналисти и нашите малоумници си мислят, че номера им ще мине. Този скандал дойде и по времето на избора на Гешев, който избор бе плануван и се знаеха датите и графика на ВСС. И сега Гешев е на път да разкрие ТЕРОРИСТИЧНА КЛЕТКА и да стане ГЕРОЙ, като вкара в затвора едни кибертерористи (покрай тях и едни журналисти, които извадиха кирливите ризи на Цацров, Гешев, Пламен Георгиев, ДжиПи, Буда, Шиши и още много) и да си поизпере имиджа на слуга на мафията и личен теляк на Пеевски! СТИГА БЕ, ВЕРНО ЛИ НИ МИСЛЯТ ЗА ТОЛКОВА ТЪПИ?
Хора, война е. Наглите, мазните, алчните, мутрите, ченгетата, комунягите, калинките и свинете срещу гражданите и демокрацията, или каквото е останало от нея. Мафията е готова на всичко, дори на убийства, за да запази престъпната си власт и да унищожи неудобните и смаже всяка съпротива. И в тази война неутрални не може да има. Фронтовата линия е начертана. От едната страна – мафията на Буда и Пеевски и слугите и, от другата страна – бойците, биволите и непримирмите, които не искат да живеят в робия и беззаконие. Диктатура на мафията, или свобода и справедливост. Това е битката. БОЕЦ излизаме заедно с хиляди непримирими на 12.09 на национална безсрочна блокада на Съдебните палати в столицата и страната.

https://www.facebook.com/events/372828420047452/

Пуснали сме събитието, влезте и вижте целите. Ще ги отстояваме до край. Това е начина – на площадите до дупка. Приключихме с разходките и скандиранията пред празни сгради. Докато ние маршируваме година след година, броим лайкове , рецитираме остроумни речи и си правим селфита дебелите стават все по дебели. Сменяме тактиката. Излизаме открито срещу мафията и ще се борим до край за свободата си, за справедливост и възмездие. И ИМАЙТЕ ГОТОВНОСТ ДА ИЗЛЕЗЕМ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ, АКО ДЕБЕЛИТЕ ПОСЕГНАТ НА БИВОЛИТЕ, БОЙЦИТЕ, ИЛИ НА КОЙТО И ДА Е БУДЕН ГРАЖДАНИН И ЖУРНАЛИСТ! 
Това е, БОЕЦ знаем точно какво искаме и сме готови да го извоюваме заедно с всички, на които им писна да живеят в кочината на мафията!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки