КОЙ не иска Шенген, Бойко, Пеевски ли?

До вчера много искахме, ама лошите холандци и германци, видите ли не ни даваха, щото имало някакво усещане за корупция и съдебната ни система била скапана. Завиждат ни, гадовете заради инвеститорите, магистралите и стандарта и затова ни правят мръсно. А сега изведнъж се оказа, че „българите не искат” . Кои са тези „българи”, Бойко? Ти с колко българи си говорил през последните години? Не те питам за пазвантите от НСО, или за дръжките на микрофони, нито за пеевските и путинските слуги, с които разцъквате мачлета. Питам те, с нормален българин говорил ли си? Или те е страх, че ще отнесеш някой шамар, домат или плюнка?
Шенген, Бойко, означава, че твоите и на Шиши канали за контрабанда на горива, цигари, амфетамини и китайско карго приключват. И Ердоган няма да може да ти помогне. Та, пак те питам, КОЙ не иска, Шенген, Пеевски ли?
Разбираш ли колко си жалък? Десет години си на власт и от десет години обещаваш, че България ще влезе в „Шенген” и щеше да е влязла, ако не бяхте ти и мафиотските ти правителства, които превърнаха корупцията в национална политика и стил на управление. И понеже и на краставите кучета в тази държава стана ясно, че докато ти и Пеевски сте на власт ще видим Шенген през крив макарон, изведнъж „ ние не искаме”, демек някой се е засилил да ни приема, ама ние вече не щем! В тази връзка един зевзек каза „То и аз не искам да спя с Дженифър Лопес…” И не се притеснявай за мигрантите, дори бежанците от Сирия и Ирак бягат от кочината и заобикалят България от далеч. То и два милиона българи избягаха, но това е друга тема, или същата? 


За едно обаче си прав, Буда, за допускането ти, че ще бъдеш опозиция. Толкова дълбока опозиция ще бъдеш, че там, където отиваш няма Шенген, има бойни чистачки, а „монитиринга“ го прави бай Ставри! Той ще те и фризира, отвсякъде, нямай грижа! И на 12.09 внимавай какво ще говориш, да не стане после „то и аз не искам вече Гешев за главен прокурор, но тук едни гадове искат да ми вземат властта…”. Направо му търси някое консулство близо до Чайка, а ти стягай куфара и си събирай снимките от кабинета в МС с трите „папи”, дето са те галили по главата. Занапред бай Ставри ще те гали.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протетс-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни почти 10 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА