Утре е делото на БОЕЦ срещу КЗЛД по сигнала на Московски!

Комисията за защита на личните данни удари БОЕЦ, като ни глоби с 1500 лева! Поредната бухалка на мафията се изправя срещу нас. До сега срещу БОЕЦ има образувани проверки, ревизии и досъдебни прозиводства от МВР, ГДНП, ГДБОП, НАП и прокуратурата. Или може да кажем, че мафията е активирала всичките си мутренски бригади срещу нас. Това не е наказание, а своеобразна награда, признание за нашата борба и оценка за дейността на БОЕЦ! Щом мафията ни счита за свой основен враг, значи сме на прав път и усилията ни дават резултати. Страх тресе кочината , страх от пробуждащото се гражданско ощество. А БОЕЦ се превърнахме в символ на гражданската непримиримост. Всеки ударен от мафията трябва да се счита за награден за гражданската си позиция и съпротивата срещу злото. И всеки оправдан или похвален от мафията, трябва да счита това за присъда!

(Георги Гепргиев – БОЕЦ, Димитър Стоянов – Биволъ и Вихрен Михайлов, след заседанието на КЗЛД, на което Комисията вае решение да глои БОЕЦ с 1500 лв – 2018г.)

Глобата е заради публикация на БОЕЦ от миналата година в подкрепа на справедливата битка на Николай Колев – Босия срещу мафията и корупцията в ДАИ и цялата дър жавна администрация. БОЕЦ публикувахме мобилният номер на Московски, който бе министър тогава и призовахме гражданите да изпратят СМС-и с текст „ЖИВОТ ЗА БОСИЯ – ОСТАВКА МОСКОВСКИ’! Хиляди се включиха и ни подкрепиха, а Московски подаде жалба срещу нас, след кяото КЗЛД се активиза моментално. Защитихме живота и каузата на Босия и мафията ни накза. А за Макосвки, който уби детето си наказание няма. 
ДЕСЕТ МЕСЕЦА КЗЛД чакат удобният момент, за да ни ударят и сега се включват в офанзивата на останалите институции-бухалки.Обжалвахме, рзбира се и утре е делото пред Административен съд. Заради един телефонен номер КЗЛД ни глоби с 1500лв, а за източените длични данни на над 5 милиона българи глобиха НАП с 5 милиона лев, или по един лев на човек. Московски отдавна не е министър. Цачева също. Порожанов също. Дори Цветанов не е в парламента вече.Тях ги няма, но нас ни има и ставаме все по силни. И за всички тези оставка БОЕЦ има своят принос. В момента БОЕЦ сме посочени за врагове номер едно на управляващата ни мафия. Посочени от мафията на Борисов, Пеевски и Цацаров. И с цялата си мощ държавата на мафията се опитва да ни смачка. Фабрикуват сигнали срещу журналистите, които ги разобличават и бойците, които заплашват статуквото им. Заливат ни с помия, с проверки, ревизии, запори и дела, целият ченгеджийско-мутренски арсенал в впрегнат срещу нас.
Не могат да ни спрат! ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите акции на БОЕЦ. ВСЕКИ УДАР СРЕЩУ НАС САМО НИ АМБИЦИРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ! Изграждаме наши комитети из цялата страна и събираме непримиримите.

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор! 
НА 24.10.2019г. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА