Стела Николова – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

Стела Николова – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест и активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината!
Следващият българин, когото обявяваме за БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ е Стела Николова!

Препубликвуаме този материал на БОЕЦ във връзка с предстоящите местни избори. БОЕЦ не сме обвързани с нито една политическа партия, не участваме в изборите, но вярваме, че има достойни кандидати, които трябва да бъдат подкрепени и поздравени за тяхната смелост и активност. Ще подкрепим независми граждански кандидати и такива, които са част от гражданските квоти в листите на различни партии, отличили се със своята гражданска доблест, действия и позиция в общата ни битка срещу управляващата ни мафия.

Стела Николова е кандидат за кмет на Варна с номер 66 в бюлетината! Достоен кандидат заслужил доверието на бойците и своите съграждани! Успех! 


Важно е тези достойни българи да получат нашето признание и подкрепа! Важно е и обществото ни да види и чуе, че има хора, непримирими с неправдите!
Че не всички са маскари!
Че будни и смели има и винаги е имало!
Стела Николова е на 46 години, завършила е право и е адвокат във Варна. Семейна е, има едно дете.
„Бясна съм от обеззеленяването на градовете, бясна съм и за Пирин!“, казва тя.
Стела Николова организира заедно с други будни граждани два Марша за правосъдие във Варна, участва в протести за опазване на зелените площи на града, за съхраняване на Морската градина на Варна и за спасяване на Пирин.
Без да е професионално задължена, присъства на сесиите на местния Общински съвет и на обществените обсъждания, когато се вземат решения, важни за града. Не се колебае да задава въпроси и да търси отговорност от овластените, но досега не получава нормални отговори и вече не вярва, че общинските власти във Варна са способни на съпричастност към проблемите на гражданите.
Не членува в никакви партии и сдружения, освен в Адвокатска колегия.
Хора като Стела Николова дават кураж на мнозина българи в битките им за справедливост. Най-ценният урок е – да бъдем непримирими към всяка неправда! Да говорим Истината без страх и да отстояваме гражданската си позиция! Стела е от тези граждани, осъзнали силата си и осъзнали, че живота ни зависи от нас самите, че ние редим съдбата си и ние сме господари на бъдещето си! А нашите управници са длъжни да чуват гласа на гражданите и да се съобразяват с тях! Защото този, който не бива чут, вика още по силно и накрая взима павето!

Респект, Стела и поздравления за всичко, което правиш на гражданския фронт!

Стела Николова – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

………………………………………………………………………………………………………………………………

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор! 
НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА