Европейската комисия разглежда позорният избор на Гешев по сигнал на БОЕЦ!

На 13.11.2019г.  БОЕЦ внесохме официален Сигнал до ЕК и новоизбраният главен европрокурор, г-жа Лаура Кьовеши, съдържащ данни за закононарушения в процедурата по избор на главен прокурор в България, като сме приложили и сигналите ни до ВСС и прокуратурата срещу Гешев за извършени от него престъпления срещу правосъдието!

БОЕЦ сезира ЕК и Лаура Кьовеши за позорният избор на Гешев!

Бойците Камен Добрев и Венелин Божилов при внасянето на сигнала на БОЕЦ до ЕК.

На 05.12.2019г. Весислава Танчева, представител на БОЕЦ, внесе в Европейската комисия в Брюксел наш сигнал, съдържащ документи за нарушения на процедурата по избора на Иван Гешев за главен прокурор, както и нашите сигнали до българските институции за действията и споразуменията на Гешев по делото „Недосегаемите“, квалифицирани като престъпления срещу правосъдието, както и публикуваните от сайта Биволъ записи #СпоразуменияГейт!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

Боецът Весислава Танчева венсе в Брюксел сигнала на БОЕЦ срещу позорният избор на Гешев.

На 10.12.2019г. БОЕЦ получихме и официално уведомелние от представителството на ЕК в София, че сигнала ни е препратен до „кабинета на заместник председателя на Европейската комисия Вера Юрова“. 

Предстои и среща на БОЕЦ с новизбраният главен европрокурор, Лаура Кьовеши, на която ще представим сигналите ни и нарушенията на процедурата по избора на Гешев, както и данните за източените 16 милиарда ДДС, като голяма част от тези престъпни схеми са осъществени и при „усвояване“ и реализиране на проекти финансирани от европейските фондове. Предприели сме стъпки и за среща с комисар Юрова, като по наше настояване представители на БОЕЦ ще бъдат поканени за изслушване в ресорната дирекция на ЕК при разглеждането на нашият сигнал за нарушенията при процедурата по избора на Гешев.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА