Бойко, накрая и министрите и бушоните ще свършат!

Бойко, накрая и министрите и бушоните ще свършат! Те вече свършват. Едно време събираше министри по кръстовища и магистрали, по три милиона струваше един министерски пост и се надпреварваха и наддаваха, а сега Пеевски ти ги дава един по един! Вече няма желаещи. Никой не иска да е изтривалка и бушон. Колкото и да са алчни, зависими, безгръбначни и корумпирани твоите калинки разбират, че ролята им е  на пушечно месо, за да спасяваш ти своята кожа, когато гръмне поредният скандал. И не искат, страхът е по-голям от алчността им. Те крадат и се отчетат пред теб, а после ти ги хвърляш на вълците, след като са ти носили куфарчетата с рестото и са пълнили офшорките ти!  Или може би вече разбират и осъзнават, че кораба потъва. Че царят не просто е гол, ами е гол и наведен. Пред Пеевски, Пред Доган, пред Путин, пред Ердоган, пред много господари. А наведеният цар не е цар. От харизмата остана само мутренският бабитлък и тънкото гласче, с което ревеш, че гадовете искат да ти взимат властта!

Скоро и това ще стане. И краят ще е зрелищен и позорен. Лавина ще е. Революция, гражданска и всепомитаща. БОЕЦ знаем какво искаме и скоро ще сме и достатъчно, за да го постигнем. И няма да спрем да се борим докато не освободим страната си от цялата ченгеджийско-мафиотска шайка. И следват обвиненията, делата и присъдите. Ще се преборим. Гражданите, Бойко, са по силни от мафията и накаря винаги побеждават. Исторически доказано. Твоите калинки първи ще те предадат, ще е грозна и тъжна картикна! Но такава е съдбата на всяка мутра и мафиот.

И на цялата свинска котерия  и дръжките на микрофони,  които се хранят от трохите на дебелите, крепят  престъпната им власт и преследват, хулят и мачкат непримиримите искаме да кажем няколко думи. Ще плащате солидарно със своите господари за извършените от тях престъпления!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

На 23.01.2019г. в 9.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки