НСО удари Гешев от земята!

От публикуваните от БОЕЦ вчера данни, че колите на НСО са изминали само за 2019г. над 2 500 000 пресметнахме, че са пропътували над три пъти разстоянието от Земята до Луната и обратно. И са им останали километри да обиколят планетата още няколко пъти! Преди две години Гешев се похвали, че делото КТБ било по сложност равносилно на това да се отиде с дизел до Луната!

Оказа се, че за нашите юнаци от НСО това не е нито сложно, нито трудно. Като се има предвид, че този подвиг е извършен докато  са возили на борда на колите си различни корпулентни туловища, то резултата е още по впечатляващ. Извън хумора и иронията обаче остава смазващото чувство на гняв и отвращение към тоталното самозабравяне на нашите управници и превръщането им в мутренско-мафиотска каста демонстрираща своето положение с бронирани лимузини, въоръжена охрана и парите на българските данъкоплатци. Само за сравнение ще ви кажем, че в МВР имат лимит на горивото и затова няма патрулки и коли в хиляди села и дори в някои малки градове на страната! За НСО и свинете-пасажери пари има! И отново за сравнение ще ви кажем, че Гешев също го охранява НСО и е напълно възможно поне с някоя от техните лимузини да стигне до Луната, защото по делото КТБ няма нито един осъден до момента, а както се очертава в близките десетина година няма и да има!

Управляват ни най-наглите престъпници, които историята ни познава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ОЧАКВАЙТЕ – в сряда – 15.01 в предаването ан Люба Кулезич по телевизия Евроком, БОЕЦ ще предсатвим докумнети и информация за ужасяващи фалшификации и манипулации свързани с избора на Иван Геешв за галвен прокурор! Подобен скандал няма аналог в съдебната история на България! На 23.01.2020г. в 9.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки