БОЕЦ: „Предлагаме РЕШЕНИЕ в три стъпки на кризата по бойковски“

На фона на хаотичните, закъсняли, взаимно изключващи се и неефективни мерки на правителството, изразяващи се в мракобесни законодателни промени ограничаващи гражданските права и предвиждащи масово следене и подслушване на гражданите без съдебна санкция. В канонада от малоумни заповеди и наредби последвани от други, които ги отменят, както и в репресивни действия на управляващите чрез досъдебнии производства и актове наложени на хиляди граждани заплашени от затвор до 5 години и глоби от 5 000 лева.  На този фон БОЕЦ предлагаме ТРИ СТЪПКИ за решаване на кризата. Стъпките са изцяло в „духа и стила“ на диктатурата налагана от управляващата ни мафия. 

ПЪРВА СТЪПКА: БОЕЦ предлагаме 2 000 000 българи (толкова са все още активните и работещите) да бъдат глобени с по 5000 лева, като виновни по презумция. Получената сума от 10 милиарда лева ще е достатъчна да покрие всички разходи породени от кризата и ще отпадне нуждата да се тегли нов външен заем, който ще плащат и внуците на внуците ни. Така ще платим за това, че търпим мутри, ченгета, каскети, корумпирани престъпници и милиционери да ни ограбват и издевателстват над нас безнаказано. Има елемент на справедливост.

ВТОРА СТЪПКА: БОЕЦ предлагаме на всички два милиона глобени да бъде даден по 1500 лева кредит, като помощ в кризата. Така няма да има бунтове и недоволни, а хората ще бъдат благодарни на управляващите за „спасението“ и ще благославят Вожда. От друга страна, тези пари пак ще трябва да се връщат, така че работата на частните съдебни изпълнители, колекторските фирми и служителите на НАП за близките 5 години е гарантирана. Така подпомагаме и заетостта във важни за държавата на мафията сектори.

ТРЕТА СТЪПКА: БОЕЦ предлагаме десетте милиарда получени от наложените глоби да се внасят по извънредна извънбюджетна сметка (нали е извънредно положение) и да се харчат, като бюджетен излишък – без контрол и надзор. Така ще могат директно милиардите да се разпределят между Пеевски, Борисов, Златев и останалите олигарси, кръгове и обръчи на управляващите и няма да се налага да правим обществтени поръчки за ненужни „стадиончета“ , ферми за гъски без гъски и повторно саниране на санираните сгради. Ще си спестим  администратовен ресурс и няколко показни убийства, които иначе „усвояването“ на подобен  размер средства изискват.

По отнощение на болните от коронавирус и проблемите на обикновенните граждани, както и на семейните, малки и средни фирми, то за тях също в „духа и стила“ на нашите управляващи не предлагаме реални и ефективни мерки. Те могат да си умират и фалират, както обикновенно – тихо и спокойно, за да не клатят стабилността. 

Предложението ще бъде изпратено официално  до Министерски съвет и Националният оперативен щаб.

БОЕЦ призоваваме за спазваме на всички разумни мерки за лична хигиена и социална защита и дистация и яростна съпротива срещу всеки опит и посегателство на мафията върху свободата, правата ни и демокрацията! Бъдете готови в първият ден след епидемията да излезем на площадите и изринем злото и защитим свободата си. Не може гражданите да сме престъпници, да ни следят, послушват и преследват, а мутрите и мафиотите да ни ограбват  безнаказано правейки се на спасители! Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! Може и да не дочакаме края на епидемията, може да излезем и преди това. 

Докато профила ми е блокиран ще публикувам през сайта и страницата на БОЕЦ.

30.03.2020г. Георги Георгиев –  БОЕЦ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки