Лъжат и манипулират данните за тестовете за COVID 19. Нови разкрития на БОЕЦ. (документи)

На 27.04.2020г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ до Националната референтна лаборатория (НРЛ) и нейният ръковидтел, професор Кантараджиев, с което изисквахме информация свързана с броя на направените тестове и броя на отказаните такива.

Това са въпросите, които зададохме:

  1. Колко пъти e изследван Бойко Методиев Борисов, премиер на Република България по PCR методика за наличие на коронавирус – COVID19?
  2. Колко пъти е изследван Бойко Методиев Борисов, премиер на Република България с така наречените „бързи тестове” за наличие на IgM и IgG, антитела за коронавирус – COVID 19?
  3. Колко случая има на отказ да бъдат изследвани проби за COVID 19 по PCR методика изпратени в  НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ –  НРЛ „Грип и остри респираторни заболявания”? Изискваме списък по дни и брой на отказаните проби, както и основанието за отказа и от къде са били изпратени пробите, без имена и лични данни.
  4. Колко случая има на върнати проби за COVID 19 за изследване по PCR методика изпратени в  НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ –  НРЛ „Грип и остри респираторни заболявания”? Изискваме списък по дни и брой на върнатите проби, както и основанието за отказа и от къде са били изпратени пробите, без имена и лични данни.
  5. На какво основание и по чие нареждане са върнати от НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ – НРЛ „Грип и остри респираторни заболявания”? получените на 02.04.2020г. от РЗИ Видин проби за изследване по PCR методика на контактни лица за COVID 19?
  6. Колко са изследваните проби от НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ – НРЛ „Грип и остри респираторни заболявания” по PCR методика по дни за времето от 13.03.2020г. до 26.04.2020г.?
  7. Какъв е дневният капацитет на НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ПО ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ – НРЛ „Грип и остри респираторни заболявания” да извършва изследване по PCR методика?

В продължение на три дни имахме отказ да получим входящ номер на заявлението ни и след упорити и настойчи разговори документа бе заведен официално в деловодството на НРЛ.  Дни по-късно БОЕЦ получихме и отговор на зададените въпроси.

От отговорите на професор Кантарджиев разбираме няколко неща. Първо, че премиера Бойко Борисов НИКОГА не е изследван в Националната референтна лаборатория! Защо и къде го изследват тогава, след като самитя той съобщи, че са му взимани и изследвани проби? Разбираме и нещо изключително важно!

Разбираме и че  в НРЛ „Не е отказвано да се изследват проби. Изследват се всички получени проби. На 02.04.от МБАЛ Видин и РЗИ Видин са получени проби, които са изследвани!“  Документа е подписан от професор Кантарджиев, шеф на НРЛ и член на Националният оперативен щаб (НОЩ). В същият смисъл е и изявлението на председателят на НОЩ , генерал Мутафчийски, направено на 23.04.2020г в национален ефир: „Няма отказани тестове на медици“! 

Кантарджиев: Няма коронавирус, но ни залива нова грипна вълна – bgnes

Междувременно на председателят на БОЕЦ, Георги Георгиев бе повдигнато обвинени и наложена мярка за неотклонение, а от вчера издадено и съдебно определение за принудително задържане и криминална регистрация. Обвиненията са за направените от БОЕЦ разкрития за това, че взетите на 02.04.2020г. проби на контактните с първият доказано заразен с коронавирус във Видин лица , включително и медици са ОТКАЗАНИ да бъдат изследвани в НРЛ, както и че част от контактните не са поставени и под карантина и това доведе до взрив на заразата във видинската болница, където вече има 43 заразени медици и над 100 заразени граждани и пациенти, включително 9 смъртни случая. БОЕЦ разкрихме и че тези откази и практиката да не се изследват контактни и да не се поставят под карантина е по инструкция от Щаба и лично на профосор Кантарджиев с цел манипулиране на данните и да се отчитат малък брой на заразените, за да може премиера Борисов да си приписва заслугата а малкият брой заразени и да гради образ на спасител. БОЕЦ публикувахме редица материали, включително и видеоматериали и след като успяхме да пробием медийното затъмнение управляващите задействаха прокуратурата срещу Георгиев в опит да ни смачкат и заглушат, за да скрият и прикрият извършените престъпления. Междувременно БОЕЦ сезирахме прокуратурата още на 04.04, както и СЗО на 09.04 за смъртоносните действия и бездействие на българското правителство и щаб. В резултат на извършената проверка прокуратурата (същата прокуратура, която след това повдигна обвинение на Георгиев, който е вносител на сигнала) установява, че:

ВЗЕТИТЕ НА 02.04.2020 ПРОБИ НА МЕДИЦИ ОТ УМБАЛ „СВ. ПЕТКА“ ВИДИН СА ИЗПРАТЕНИ В НАЦИОНАЛНАТА РЕФЕРНТНА ЛАБОРАТОРИЯ. СЪЩИТЕ НЕ СА ИЗСЛЕДВАНИ И СА ВЪРНАТИ, КАТО СА УНИЩОЖЕНИ В АВТОКЛАВА НА РЗИ ВИДИН!“

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

С целият документ може да се запознаете тук:

БОРИСОВ, сега спокойно на мека, пухена възглавничка ли спиш? ПИТАМ БУДА И МУТАФЧИЙСКИ, ВИЕ ЛИ РЕШИХТЕ ТЕ ДА УМРАТ?…

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Понеделник, 27 април 2020 г.

КАКВО СЕ ОКАЗВА? Професорите Мутафчийски и Кантарджиев лъжат. И това го доказва освен БОЕЦ с нашите разследвания и видеоматериали, така също и прокуратурата! Прокуратурата в официален документ казва „Пробите не са приети, върнати са и унищожени“, а Кантарджиев казва, „пробите са приети и изследвани“.

Защо Кантарджиев лъже? И то в официален документ, което е престъпление?  Защо Мутафчийски лъже? Защо лъжат за тестовете? Колко още случаи на отказани и унищожени тестове има? Колко случаи на откази да се изследват тестове на контактни и медици има? Отчетени ли са тези отказани и унищожени проби, като изследвани? Заплатено ли е за тях на НРЛ? Източва ли се държавата за фиктивни проби? Защо манипулират данните? След като лъжат за пробите и тестовете, можем ли да вярваме на щаба и правителството за каквото и да е? ЗАЩО ЛЪЖАТ?

Дали защото тези разкрития разкриват картината на едно огромно престъплени и огромна лъжа за „мерките на правителствот, за които ни дават за пример в цяла Европа“, по думите на Борисов? А всъщност правителството и щаба умишлено са допуснали чрез отказите да се тестват и поставят под карантина контактни лица, заразяването на десетки медици и сотици граждани и пациеНти, което е довело и до смъртни случаи? Това превръща управляващите и щаба в убийци. Лъжите им ги превърнаха в убийци. И продължават да лъжат, а на говорещите истината прокуратурата повдига обвинения и заплашва със затвор.  ТЕ носят отговороността за взира на заразата във Видин и на други места, както и за смъртта на заразените! 

Прегледайте внимателно публикуваните документи. Вижте лъжите на управляващите и осъзнайте, че мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива. 

Допълнителна информация за провежданият геноцид и репресиите над БОЕЦ и непримиримите може да прочетет тук:

БОЕЦ инициира международно разследване на действията на Щаба и правителството довели до умишлено допуснато и причинено заразяване с коронавирус на стотици граждани и смъртта на няколко човека.

Генерал Мутафчийски, вие и Борисов носите отговорност за кошмара във Видин!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Цената, която плащаме за всеки ден управление на мафията на ГЕРБ е ужасяваща и освен с милиарди откраднати тя се измерва и с човешки животи! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива, те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката,,а тази битка ще се води на площадите.

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА