Представяте ли си какво си мисли за вас Борисов и как ви нарича? Записи ли искате да чуете?

Мнението за най-близките му го разбрахме. И след като коментира по този начин тях, представяте ли си какво е мнението на Борисов за обикновените граждани? 

Този, който се кълне безсрамно във внуците си, който се отрече от детето си, който нарича председателят на Парламента, „тъпа кърджалийска п@тка“, същата, която сам си избра, представяте ли си какво си мисли за тези, които не са му приятели, или не са от ГЕРБ?

Думите му за „матРиала“ са показателни до известна степен. Всъщност истината е още по-цинична и брутална. Борисов и хора като него – самовлюбени комплексари и болни нарциси считат другите за низши, за нищожества, които съществуват само за да се възхищават на тяхното величие. Всеки, който не споделя възхитата от величето им и не венцехвали Името и Делата му е просто гад, идиот, тулуп, мръсник и тн. Всеки, който сгреши и постави риск величието Му е „проста п@тка“.

Само Той е безгрешен, безалтернативен, незаменим и неотразим.

Гръцко издателство обърка Бойко Борисов с Бай Ганьо | СЕГА

Бойко Борисов – Барбаганьос (снимка – вестник СЕГА)

Това е симптом, в медицината има точна диагноза за подобни социапатични състояния.

Лъжа и измама
Липса на емпатия и загриженост за другите (и/или себе си)
Силно ограничена емоционална интелигентност
Липса на разкаяние или вина
Агресивност (активна или пасивна)
Нарцистични тенденции:, грандиозност, преувеличаване на собствените добри качества и постижения, виждането на другите като обекти, усещането за свобствено величие и особени качества, експлоатация и нанасяне на вреда на другите, черно-бяло мислене, тежка проекция и др.

Борисов сам съчинява измислени истории за своето минало, за дядото убит от кумунистите, за филиите с мас и картофите, които копаел сам, за пожарникарските му геройства и тн. И сам си вярва. Могат да се намерят споменте на един от неговите треньори, който разказва, че прякорът на Борисов в младежките му години е бил „прани гащи“, заради пословичният му страх и бягството му от едно съзтезание, след като негов съотборник бил пострадал по време на среща. За да избагя от своето истинско минало, Борисов сам си измисля друго. Не може да каже; „Бях страхливец и треторазядна мутра и мафията именно заради тези ми качества ме назначи за главен секретар на МВР и след това за кмет и премиер. Аз ги слушам и изпълнявам, а те ми дават да си играя на диктатор и да си взимам наркотика. Пеевски и мафията управляват, но мисирките на мен се подлагат и ми чешат болното его“. 

Борисов е способен да продаде и предаде всеки и всичко, за да спаси кожата си, а това за негхо означава да спаси властта си. ВЛАСТТА, това е неговият наркотик. Тя му помпа самочувствието, виаграта от години явно вече не му помага, остават пърхащите мисирки и гърчещите се мазници, които му разтриват ушите. Властта му дава и възможност да наказва тези, които ‘не са се съобразили с него“, това са хора, които не са почели неговото величие! Властта му дава и оръжия за разправа с враговете му, със свободомислещите, с непримиримите, с всички, които не приемат мутренското му управление. Достатъчно е да ги посочи на МВР, на прокуратурата, на ДАНС, на НАП, на КФН, или на някоя друга бухалкова бригада и те биват унищожавани. Понякога и физически. Борисов има нужда от този наркотик ежедневно. За своята доза той е готов на всичко. Лъжи, измами, измислици, насилие, репресии. Готов е и на убийства. Манията за величие преплетена с тежки комплекси кара Борисов да потъва все по дълбоко в своят извратен свят. Свят на интриги, лъжи, насилие над по слабите и неистов стремеж към показност и признание. ‘Имате рядък шанс да ви управлявам“ , помните ли? Всъщност, Борисов има редкият шанс да управлява един смачкан и отчаян народ, иначе до сега да е в някой затвор, или психиатрично заведение.

И следва може би по-важният въпрос. След като гражданите знаят какво ги управлява, какво са готови да направят? Да продължават да търпят да ги правят на маймуни, да ги крадат и убиват банда алчни престъпници, или ще се отърват от това зло и ще си подредят държавата? Защото срамът е за нас. И има само един начин да измием и изчистим този сра м – на площадите и изриване на наглите, алчните и мафията от властта! БОЕЦ водим тази битка и до дни ще обявим дата за Национален граждански протест. Да измием срама и да си върнем държавата и живота. Няма кой друг да го направи вместо нас.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА