БОЕЦ даде и снимките с пачките на Борисов на прокуратурата! #BudaOver

И пак няма кой друг! БОЕЦ отново в директен сблъсък с мафията. Бой до дупка! 

БОЕЦ внесохме сигнал до Върховна касационна прокуратура за публикуваните днес от сайта „Афера“ и други български медии снимки, на които се виждат пачки с банкноти с номинал 500 евро в чекмеджета в спалнята на правителствената резиденция изпозлвана от Бойко Методиев Борисов от десетина години. Вижда се и самият Борисов спящ в същото помещение, като на шкафчето до леглото му има пистолет.

Борисов: Парите и пистолетът са нарочно поставени (СНИМКИ и ВИДЕО ...

След снимки от спалнята му премиерът обеща да спи с пистолет ...

БЕЗ КОМЕНТАР: След записа, още по-скандални снимки на чекмедже ...

Това ли са парите взети от Божков? Това ли са парите, с които е купена Къщата в Брселона? Това ли се товари на Фалкона?

Да видим и гърча на Гешев как ще изпере за пореден път Буда. Накрая ще се удавят в собствените си л@йна, пачки, престъпления и зависимости!

Това е важна улика и за испанската прокуратура разследваща Бойко Борисов за пране на пари по сигнал на БОЕЦ и ще се погрижим да стигне до тях!

Прилагаме текста на сигнала:

ДО : ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

                                                                    СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, незаконно забогатяване, укриване на доходи, рекет, данъчни и финансови престъпления, незаконно съхраняване на оръжие и други престъпления от общ характер извършени от премиера Бойко Методиев Борисов.

На 17.06.2020 в сайта „Афера” и други  българските медии бяха публикувани снимки, за които се твърди, че са от помещение ползвано от премиера Бойко Борисов. На снимките се вижда самият Бойко Борисов по време на сън, както и същото помещение, в което са разположени „нощни шкафчета” в чиито чекмеджета са пълни със златни кюлчета и  пачки банкноти с номинал от 500 евро, като общата стойност на банкнотите по визуална преценка е няколкостотин хиляди евро. Вижда се и огнестрелно  оръжие – пистолет поставено в нарушение на материалният закон за използване и съхраняване на огнестрелно оръжие.

Прилагаме линк към публикацията на сайта „Афера” :

https://afera.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7/?fbclid=IwAR1JphF8GrqBxaWIA5On9oFOH6KFXIY9-uIBSYKx6w6PpACcVQPT7hrGj3s

Също на 17.06.2020г. премиера Бойко Борисов на нарочна пресконференция по повод публикуваните снимки призна, че снимките са от спалнята на правителствената резиденция, която той е използвал през последните почти десет години.

БОЕЦ изразяваме своите обосновани съмнения, че въпросните снимки показват огромни парични суми и златни кюлчета, наличието на които може да бъде обяснено само с престъпна дейност – корупция, рекет и изнудване. За подобни престъпления извършени от премиера Бойко Борисов и други лица, БОЕЦ вече сезирахме прокуратурата на Република България. Няма как по друг начин да си обясним, че човек, който от десетилетия работи на държавна заплата разполага със стотици хиляди  в пачки и копюри от 500 евро. Това е част от подкупите и рекета събиран от Бойко Борисов от  бизнеса и други корупционни и престъпни схеми. На същият извод навежда и миналото на премиера Бойко Борисов, като охранител, мутра и член на мутренската групировка СИК. От снимките се вижда серийният номер на една от банкнотите част от една от пачките намиращи се във спалнята на премиера Бойко Борисов. По този номер, може да бъде установен и произхода на тези средства, като бъде изисквана справка от БНБ, която регистрира всяка банкнота с такъв номинал.

На основание чл. 207 от НПК, БОЕЦ изискваме от прокуратурата да образува досъдебно производство срещу премиера Бойко Борисов за корупция, рекет, незаконно забогатяване, финансови и данъчни престъпления, незаконно боравене и съхраняване на огнестрелно оръжия и други престъпления от общ характер. Изискваме прокуратурата да поиска отстраняване на Бойко Борисов от неговият пост и постоянното му задържане под стража с цел да не се укрие., да не извърши други престъпления и да не повлия на свидетели или да унищожи доказателства за извършените престъпления възползвайки се от своето служебно положение. По повод публична информация на чужди бизнесмени и компании за прилаган над тях рекет от българските институции и изпълнителната власт, на чиито връх стои Бойко Борисов, както във връзка с последните разкрития за извършени от Борисов престъпления, за които сме сезирали българската прокуратура през последните години, месеци и седмици, БОЕЦ ще сезираме и Европол и други международни институции.

БОЕЦ изискваме от прокуратурата да бъдем информирани за всички нейни действия и резултатите от тях и заявяваме своята готовност да представим допълнителна информация по случая.

#ГЕШЕВеПОЗОР

17.06.2020г.                Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Битката продължава! На днешната пресконференция Борисов показа, че е в паника. От харизмата вече няма и помен, останал е само селкият хитрец и зверският страх, че трябва да плаща за извършените престъпления. По унизен, обясняващ и гърчещ се червей българските граждани не са виждали в последните години. Големият бабаит се оказа просто един жалък престъпник възползвал се от търпението на българите, за да лъже, краде,  граби и издевателства над народ и държава. 

Този, който преди дни се кълнеше във внуците си и всичко свято, че не е взимал пари от Божков и не му е пращал СМС-и, като дори с това занимаваше министерски съвет с „телефончето си“ и уверяваше, че няма как да е пратил тези СМС-и, днес призна, че той е техен автор! 

Дано внуците му простят, ние не можем!

Очакваме поредните удари на мафията срещу БОЕЦ и бойците, знаем, че са способни и на убийства, както и знаем, че краят им е близо! Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове!
До дни БОЕЦ ще обявим и дата за Национален граждански протест и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА