Не говори за ваксините, Бойко, скрий се в зайчарника, или в Къщата в Барселона!

НЕ СМЕЙ да се гавриш с хората и страховете им, мутро!
Днес Борисов заявил, че ваксинирането щяло да бъде, като санирането! На кметовете много им харесало и питат кога пак ще има саниране! 

Как, като санирането? Същото ниво на корупция и крадлък и некадърност?


ДАНО ДА НЕ Е!
Я се огледайте, да виждате санирани блокове, а три милиарда „усвоиха“ обръчите на Буда и Пеевски! Помним блоковете, дето ги санираха на тройна цена фирмите на Делянчо Добрев! Помним и как след първата буря, или дъжд лепежа падаше и блоковете се обелваха, като банани! Помня, че и всичко ние платихме този грабеж!
Разбира се, че на кметовете им е харесало. Това бяха най-лесно и бързо откраднатите милиарди. Видяхме и кметските вили в чашките на язовирите, видяхме и лимузините им за по половин милион.
Всичко в главата на мутрата е далавера, усвояване и крадлък. Само че, ваксините не са асфалт. И от тях ли искаш да крадеш и „усвояваш“, мутро?
Затова, не говори за ваксините, Бойко. Всяка твоя дума струва човешки животи. Скрий се в зайчарника, или в Къщата в Барселона, бягай при Черепа или при братя Галеви и не се показвай и занимавай с ваксините. Така ще имаме някакъв шанс да се справим и оцелеем.
А след това – отстраняване, конфискация на незаконно заграбеното, съд и затвор за теб, Пеевски, Гешев, Цацаров, Доган и бандата ви! БОЕЦ ще се погрижим, имаш думата ми!
#БОЕЦ

Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА