Някой да каже на американците, че това не е корупция, а само усещане за корупция.

Двама влиятелни американски сенатори публикували документ, в който    констатират и заклеймяват корупцията, зависимостите в съдебната система и липсата на свобода на словото в България!  Изявлението е подписано от председателя на комисията по външна политика в Сената Боб Менендес (демократ от Ню Джърси) и най-старшия републиканец в комисията, Джим Риш от Айдахо.

Някой да им каже на тези хора, че това не е корупция, а само усещане за корупция. И посолството на САЩ в София, разбирай – Държавния департамент взели, че публикували документа. Тези нищо не разбират от корупция, демокрация и свободни медии! Трябва да им пратим Пеевски за две –три години да ги пообучи какво означава истинска свобода на словото – всеки продажен измекяр, наричащ се „журналист” да може свободно да плюе, клевети и маскари опонентите на господаря си на воля.  Жалко, че толкова милиарди дадохме за самолети, а тези пусти американци се правят на интересни и говорят за корупция. Що за наглост, за какво Буци им даде тези милиарди тогава? Я вижте Путин и Ердоган само за три милиарда, дето им харизахме за Турски поток как си траят за контрабандните канали за цигари на Булгартабак организирани от Борисов и Пеевски през Турция за Сирия, Ирак и арабския свят.

   Веднага след огласяването на изявлението на американските сенатори, Борисов мобилизира дежурните си вувузели – Харизанов, Антон Тодоров, Георг Георгиев (очаква се и Георги Марков да се изяви) и тн. да обясняват как това не било официално, че едва ли не тези сенатори са изразили лично мнение, което нищо не означава, как нищо не разбираме от дипломация и тн. До часове някой „експерт” трябва да ни осветли, че това всъщност е техническа грешка и битов инцидент.  Точно както и в Еропейския парламент нищо не разбират от върховенство на закона и миналата година се скъсаха да критикуват Борисов и правителството и да привикват Гешев за обяснения. Така и Репортери без граници все грешат и ни слагат на 111- то място по свобода на словото. Така и международният съд в Страсбург нищо не разбира от човешки права и все осъжда България! Така и Европейската комисия все излиза с някакви доклади за корупция и липса на реформи в съдебната система…

Всичките тези целят само едно – да клатят Стабилността  Му и да върнат Орешарски, това е истината. Това е заговор срещу правителството и лично срещу Борисов защото му завиждат за кредитния рейтинг, който Фич са му дали и искат да го очернят. Като ония гадове от БОЕЦ , дето сезираха испанската прокуратура за Къщата в Барселона. Сега и за ваксините говорят, че правителството не се справя. Вярно, че в Румъния са ваксинирали вече над един милион души, а в България едва четвърт милион и то само с първа доза, но това не е заради правителството, да не си помисли някой, че Борисов има вина. Борисов няма вина, няма сако, няма приятели, това е истината. Има само работа, работа, работа… (и къща в Барселона, и дете от мис Бикини, и няколко оШфорки с няколо милиарда).

Дори не можете да си представите какъв страх тресе кочината! Борисов, Гешев, Пеевски и бандата им са готови да продадат и предадат всеки и всичко, само да запазят криминалната си власт. Но кораба потъва и мишките вече се оглеждат за изхода.

Битката продължава! И след тези избори вероятно ще трябва да сваляме и следващите. Гответе се за серия от избори, докато изринем кочината и си подредим държавата.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки