Вие малоумни ли сте, или нас мислите за аборигени?

Плато било, каканижат всички свински експерти и вувузели. Какво плато, бе, тотална катастрофа е!
Над 4500 заразени на ден, 200 починали и почти 10 000 в болница. Това е абсолютен рекорд, връх и постижение, за което Борисов и бандата му трябва да бъдат съдени и осъдени за геноцид. Първо място по смъртност и последно място по ваксиниране в Европа, това вече е плато. Така сме от месеци и не мърдаме от тези позорни места в класациите.
Някакво плато забелязвам и в прокуратурата, като надгробна могила – пусто и самотно, ни вопъл, ни стон. За пореден ден няма задържани от Ел Каскето. Ни резиденти, ни олигарси, ни кьорав клошар дори. Мълчи прокуратурата и по сигналите на БОЕЦ за Къщата в Барселона, за коституционният съдия Констанит Пенчев, разкрит от биволите, като люксембургски милионер. Мълчат и за Красимир Гергов, за пачките и кюлчетата, за Цветанов, за вилите на Карадайъ и джипката на Буда. Плато е, братя и сестри. Или платено е, въпрос на гледна точка.
От сега правим прогноза за събота и неделя. Изведнъж – О, Чудо! Благодарение на титаничните усилия на Вожда – Слънце и малките слънчуги изведнъж рязко спада броя на заразените, починали няма, дори имаме няколко възкръснали… Мутрата лично ще чете статистиката от някоя магистрала и който не вярва, значи е провокатор, чиято цел е да счупи стабилността и държавата Му.
Изборите ще минат, а Борисов и бандата му ще плащат за хилядите загубени човешки животи заради тяхната некадърност, страхове и алчност. БОЕЦ няма да забравим. Ще снимаме филм, как Буда си подарява раираното сако на бай Ставри.
Продължаваме!

И след тези избори вероятно ще трябва да сваляме и следващите. Гответе се за серия от избори, докато изринем кочината и си подредим държаватаГответе се за площадите още на 05.04.2021г.! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА