Как депутат се изплю на клетвата си! Управляват ви хора без чест и достойнство.

Годината е 2015. В началото на септември ми се обади Росица Кирова, която бе издигнала своята гражданска кандидатура за кмет на Видин. Помоли за подкрепа от БОЕЦ и от мое име, заради влиянието и авторитета на сдружението на национално и местно ниво и заради контактите ми в населените места в общината. От години вече БОЕЦ съществуваше и самите ние прокламирахме гражданското обединение, като формула за граждански контрол и ефективност в битката ни срещу мафията и статуквото и затова имаше резон да подкрепим една гражданска кандидатура зад която бяха застанали вече още две други граждански организации във Видин.

Слави Трифонов отстрани човека на партията си във Видин, возила се в колата  на Борисов (ВИДЕО) | Бряг News - Новинарски сайт

Бойко Борисов и Росица Кирова на разходка с джипката.

Към този момент Росица бе в конфликт с ръководството на ГЕРБ, поне така твърдеше, но и в същото време през годините бе общински съветник от ГЕРБ, а преди това от НДСВ и тн.  Поставих само един въпрос и условие – „Роси, знаеш, че БОЕЦ водим своята битка срещу ГЕРБ и статуквото и не приемаме, и не правим никакви компромиси в тази своя позиция и битка срещу мафията. Ти сега казваш, че си срещу ГЕРБ и че това зло трябва да бъде отстранено от властта, но да не стане така, че в един момент пак да се обърнеш и отново да приемеш някаква колаборация с ГЕРБ!”

Отговора на Росица Кирова – „Жоро, имаш думата  ми, заклевам ти се в най-милото, никога няма как да се обърна, това няма как да стане! Тези са изроди, размазали са ме с ревизии и проверки, искат да ме унищожат, знаеш как Цветанов и Мутрата се пуснали Флоров да ме тормози! Няма как да имам нищо общо с ГЕРБ и с тези крадливи боклуци!” и биеше с юмрук в масата докато ми отговаряше и се кълнеше.

Мога и съм прощавал много неща на много хора. Не сме безгрешни, човешката наивност и глупост не са ни чужди, допускаме грешки. Аз също съм допускал и съм искал прошка. Но не мога да простя лицемерието, лъжата и погазването на клетва и дадена дума.

Само няколко години по-късно Росица Кирова скочи в джипката на Буда Мутрата, ревизиите и проверките са спрели. Росица Кирова днес се закле, като депутат от ГЕРБ! Човек, който веднъж вече се изплю върху  думата си и клетвата си! Такива хора губят своята чест и достойнство завинаги. Такива хора ви управляват и са готови на всичко, заради собственият си келепир. А пред вас могат да се кълнат и да ви обещават всичко! Способни са да продадат и предадат всеки и всичко, да ви излъжат и мамят, само и само да спасят кожата си и  заради пусти власт и пари!

Борисов и бандата му трябва да бъдат отстранени от властта и да отговарят за извършените престъпления. Да отговарят за лъжите, грабежа и погубеният живот и мечти на поколение българи!

Ще бъде!

Георги Георгиев – БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА