ЗА КАКВА СУМА Ахмед Доган придобива ТЕЦ Варна?! (документи)

Помните ли думите на Борисов от 18.04.2021г.?
„Между ГЕРБ и ДПС не е имало, няма и няма да има нищо общо!“
Сега вижте документите.

През декември 2017г. почетният председател на ДПС Ахмед Демир Доган придобива от децата на Данаил Папазов срещу сумата от 3500лв. общо 70% от дяловете на „Сигда“ ООД, което дружество е собственик на ТЕЦ Варна – оценен за 48 млн.евро.
Всички контролни органи , управлявани от ГЕРБ, не просто проспиват тази сделка, а я улесняват! Никой не държи сметка за нееквивалентността на продажбата.
Тази сделка е поредното ярко доказателство не само за неразривната връзка между ГЕРБ и ДПС. Лично Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Веселин Методиев настояват многократно пред КЕВР да се отнеме лиценза на ЧЕЗ и за ТЕЦ – Варна да се търси нов инвеститор. Впоследствие всички контролни органи услужливо обслужват никого неизвестната „Сигда“ ООД, без какъвто и да е опит в енергийния сектор и тя, за разлика от ЧЕЗ получава лиценз, както и възможност да получава плащания за поддръжка на „студения резерв“ на мястото на държавната ТЕЦ Марица Изток, която по неясни причини се отказва да изпълнява по спечеления от нея търг.

Какви се оказа? Всички, начело с Бойко Борисов, „патриоти“, БСП, прокуратурата на Цацаров и Гешев и институциите на мафията се надпреварват да обслужват и защитават интересите на Ахмед Доган! 

14.05.2021г.  Камен Добрев – БОЕЦ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА