Оставка Кошлуков! БОЙКОТ на БНТ, БТВ и НОВА!

Спрете да ходите в БНТ, БТВ и НОВА!
Призоваваме всички политици, анализатори, експерти, граждански активисти и тн., които представят себе си, като антисистемни и борещи се срещу статуквото да спрат да участват, като гости в предаванията на трита мафиотско-герберастки развъдника за мисирки.
Хем ги сочите, че били подчинени на Борисов и Пеевски, хем им се влачите всеки ден по предаванията да им дигате рейтингите и да карате гражданите да ги гледат. То и вашето е малко лицемерно, така се превръщате в съучастници. Легитимирате с присъствието си едни фалшиви медии с фалшиви ценности  служещи на олигархията и мафията, на Пеевски, Борисов и бандата им.
Теглете им една медийна майна и не стъпвайте. Имате достатъчно трибуна в останалите медии – Евроком, например, електронни сайтове, социални мрежи. Защо трябва да ходите баш на мутрите в телевизиите и после да ревете, че ви били манипулирали с въпроси, или ви тормозели с глупости. Или на ваш гръб след това да правят пропаганда.
Представители на БОЕЦ не са стъпвали в студията на БНТ, НОВА и БТВ от осем години, от създаването на Сдружението. Защото не са ни канили почти никога, а и защото в редките случаи, когато са ни канили сме отказвали. Това, че не ни канят е много силно доказателство, че мафията ни приема за свой враг номер едно.
Ако наистина се борите срещу мафията – БОЙКТИРАЙТЕ им медиите! БОЕЦ ви гарантираме, че нищо няма да загубите! А ако все пак решите да продължите да им ходите на крак в телевизиите, то тогава не говорете, че се борите срещу мафията и за свобода на словото, а си признайте, че сте си едно с тях. Личен избор. Още миналата година стана видно, част от „протестиращите” – микрофонните революционери обикаляха всички телевизии на мафията от сутрин до вечер, а другата част от протестиращите, които спяхме по палатковите лагери и водим от години битки срещу мафията дори имената на организациите ни не смееха да споменат по същите тези телевизии.
Това е един от лакмусите за демокрация и тест за истинските бойци срещу мафията!
Стотици  пъти тези медии са отразявали събития, разкрития и протести на БОЕЦ без дори да споменат името ни! Стотици пъти са излъчвали манипулативни материали, лъжи и внушения  за нас и действията ни. Много пъти са крали наши разследвания, или са ползвали разкрита от нас информация, без да ни споменават, като източник.
 БОЕЦ своето решение сме взели преди осем години и докато тези медии не се превърнат в свободни трибуни за независима журналистика наш крак там няма да стъпи.
Битката продължава!
БОЙКОТ НА БНТ, НОВА И БТВ! И оставка на Кошлуков!
Кошлуков трябва да си отиде незабавно! Чрез подобни марионетки мафията завзе обществената медия и я превърна в поредната мафиотска вувузела и бухалка за омаскаряване на неудобните! Няма да търпим повече и няма да плащаме появече за менте телевизия и менте журналисти!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА