УСПЕХ, Лаура Кьовеши! БОЕЦ пожелаваме сили и здраве на европейската прокуратура.

От утре, 01.06.2021г. Еропейската прокуратура с ръководител Лаура Кьовеши започна реално работа! Затова от година страх тресе „елита“ ни! 

Българските прокурори, които ще работят за Кьовеши, ще са независими от Гешев - Европа - Дневник

Шест сигнала на БОЕЦ са на нейно разположение. От случая с „Къщата в Барселона“ на Бойко Борисов, записите на Борисов изтекли миналото лято за „таковането“ с 200 на европейските лидери,   през „Турски поток“ и позорният избор на Гешев до Сигналите ни срещу министър Десислава Танева и разкритията на Илчовски пред Парламента. А това са само част от сигналите към Брюксел. Останалите тепърва ще ги пренасочваме към Кьовеши. 

БОЕЦ пожелаваме сили и здраве на румънската прокурорка и нейният екип! Кьовеши е доказала своята независимост и способности. Заради некадърността на Гешев и неговите калинки, България остана с 4 предсатвители  при обща квота от 10 прокурори в Европейската прокуратура. Което показва, че Кьовеши няма да търпи зависими и корумпирани марионетки на мафията на Буда и Пеевски. БОЕЦ ще бъдем коректен партньор  на ЕП и се надяваме на бързи резултати и ефективна работа и сътрудничество.

БОЕЦ сезира Кьовеши, ЕК, ОЛАФ и Гешев за сигнала на Илчовски в Парламента!

Вече получихме отговори, че по част от нашите сигнали се работи от ОЛАФ. Има наложени санкции за десетки милиони на български компании за корупция  и злоупотребили с евросредства, както и започната наказателна процедура срещу България заради отказа на страната ни да транспонира своето законодателство по темата за транзита на газ. 

Успех, Лаура Кьовеши!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА