Съдийката по делото КТБ е подписала за подслушванията! (документи)

  Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click  

    Скандала става все по тежък и вече се очертава корпулентната схема на мафията на Борисов, Пеевски и Гешев.  Виржиния Петрова, съдийката по делото „КТБ” е подписала разрешенията за подслушване на Георги Георгиев – председател на  БОЕЦ и други протестиращи през 2020г.

БОЕЦ публикуваме протокола за разпределение на делото по ЗСРС. Съдия Виржиния Петрова не е случайна. След странен проблем със сървърите на СНС и отказ на шефа на съда Георги Ушев публично да се проведе случайното разпределение на делото КТБ, бе съобщено, че то се е паднало на съдия Петрова. Така този избор остана с много въпросителни и съмнения.  По това дело прокурор бе Иван Гешев – шеф на специализираната прокуратура към онзи момент. Същата СП, която е внесла и искането за подслушване.

„Фрогнюз” публикуваха материал за ролята на Виржиния Петрова, като връзка между Гешев и Ушев. Повече информация за Петрова и връзките и с Ушев вижте тук:

https://frognews.bg/novini/prikazki-spetshrasta-jenata-geshev-rabotila-notariusa-lobista-spetssada-razsledvaneto-akf.html

От протокола разбираме, че делото за СРС за подслушване и следене на Георги Георгиев не е било в системата за случайно разпределение, а е разпределено ръчно директно и конкретно на съдия Виржиния Петрова, като основанието е, че тя се е произнасяла вече по това дело. Това дава основание да се мисли и че е възмжно Георгиев да е бил подслушван още от предишната година и това да е поредното разрешение.  Абсолютно нищо случайно няма.

Искане за СРС , вижда се номера на делото – 1658/2020г.

Няма налично описание.

Справка с проколите за разпределение ан делата в СНС , вижда се и делото за подслушване на Георгиев от БОЕЦ – 1658/2020г.

Протокола от неслучайният избор на съдия Виржиния Петрова за разрешение за СРС по делото 1658 срещу Гепрги Георгиев от БОЕЦ

От вече публикуваните от БОЕЦ  документи се вижда номера на делото – 1658/2020г. От списъка на протоколите в системата на съда под този номер на дело се открива протокола за ръчното разпределение на делото на съдия Петрова.

Ето я схемата – Гешев – назначен от мафията за главен бригадир на шпицкомандата, в която е превърната прокуратурата чрез другата бухалка на мафията – Специализираният наказателен съд и двете марионетки – съдиите Георги Ушев и Виржиния Петрова са организирали гнусната схема с подслушването на Георгиев от БОЕЦ и други протестиращи.

И когато говорим за СНС, поръчкови дела  и Ушев трябва да се сетим и че на 21 юни от 9ч. започва делото срещу Деси Иванчева и Биляна Петрова /Biliana Petrova/ на трета инстанция в Съдебната палата! Всички,. които ги подкрепят и искат оставката на Гешев могат да ги подкрепят на място!

БОЕЦ многократно сме реагирали на репресиите и беззаконието, които прокуратурата и СНС извършиха спрямо Иванчева и Петрова, ще ги подкрепим и в този решителен момент. Изпитали сме на собственият си гръб на какво са способни наглите и техните слуги.

Г. Георгиев от БОЕЦ и Десислава Иванчева – обща Конституционна жалба срещу Делян Пеевски за участието му в евроизборите през 2019г.

Десислава Иванчева и Биляна Петрова

Битката продължава! БОЕЦ сезираме и комисията LIBE в Европарламента за нарушаването на човешките права по скандала с подслушванията, като ще предоставаим всички налични документи и ще изискаме да изпратят свои представители на ямсто, за да устаноят фактите по случая. 

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

 <<< PAYPAL >>> link click

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА