Гешев трябва да си ходи незабавно! Тогава ще има пари и за пенсии, и за магистрали, и за детски градини.

Къде е астронавта, който стъпи с дизел на Луната? Къде е „божият инструмент”? Къде е Гешев?
По подобие на Пеевски, неговият аватар се скри и потъна в блатото на прокуратурата с надеждата, че ще бъде забравен. Няма вече знакови акции, няма сборища на прокурори в Бояна, няма ежедневни телевизионни брифинги и интервюта. Няма ги „валяците”, или черните тениски да скандират „Гешев е радост”. Каскета виси в паежини на стената, а подкаскетния се е снишил и смълчал, като престъпник чакащ присъдата си. Като нищо сега може да се сети и за някой сигнал на БОЕЦ и изведнъж да провиди за някое от престъпленията на Борисов например. Помним лупингите на Цацаров.
Няма да стане. Няма да забравим. Гешев трябва да си ходи и то незабавно! И успоредно с това да стартира истински цялостна съдебна реформа! Това трябва да бъде първата стъпка на новото правителство, което и да е то. Не стане ли – нови избори и бой до дупка. Първо чистим позора, всичко друго следва след това. Първо е битката за справедливост и правова държава, след това са магистралите, пенсиите и всичко останало. Просто защото докато не се запушат дупките в бюджета през които, като през изтърбушена ограда се крадат милиарда ежегодно, то всякакви планове са неизпълними. А запушване на дупките става само по един начин – реална борба с корупцията и преследване на корумпираните. Само че, докато Гешев е на своят пост това няма как да се случи. Гешев не може да разследва себе си, не може да разследва господарите си. Затова БОЕЦ и непримиримите сме от годни на площадите.
В понеделник в 19.00ч. се събираме на поредната Гражданска Панорама пред БНТ, а в 20.30ч. излизаме на предупредителна блокада на Орлов мост, за да напомним на всички политици, какво ги чака, ако не чуят гласът на гражданите и предадат нашите битки и цели. И да отбележим една година от блокадата на Моста!
Това е, продължаваме. Помнете и не забравяйте. Гешев, ВСС, Цацаров, Кошлуков, СЕМ… до последното корумпе, ченге, калинка и мутра.
Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА