Пристанище „Варна“ с десетки хиляди към БЛИЦ! (документи)

БОЕЦ продължаваме да получаваме данни и да информираме българското общество за платените от държавни ведомства и дружества суми към определени медии за „медийни услуги и ПР“. 

Наглед неголеми суми (на фона на раздаваните от Борисов милиарди), но на принципа на „поточето“, в което се вливат още поточета, става ручей, а накрая пълноводна река за милиони, която тече в джобовете на шепа „правилни медии“ и техните господари. Вече публикувахме данните за платените към Канал 3, ПИК и БЛИЦ почти четвъртмилион лева сумарно от МРРБ и Министертвото на спорта (Включително и Спортния тотализатор)

Публикуваме поредните договори този път на пристанище „Варна“ с „Информационна агенция БЛИЦ“ – последният договр е бил активен и през 2020г. Сумарно за почти 30 000лв. с ДДС.

Пристанище Варна, освен, че целенасочено губи своят предмет на дейност през годините и се превръща в увеселителен парк, като дейностите по същество се пренасочват към едно друго пристанище (Доган съзнава, че не може доживот да издържа сарая си само със студен резерв) е известно с един от бивщшите си председатели на борда на диреккторите – г-н Делян Славчев Пеевски, който заема този пост едва навършил 21 години! Неговото „корпулентно присъствие“ явно се усеща и до днес!

Правят впечатление и сумите в два от договорите –  по 9990 лв! Защо точно толкова и как са сключвани, имало ли е някакви процедури,  или директно е „договаряно“ тепърва ще уточним. Както и защо точно БЛИЦ е избрана за „публикуване на информационни и ПР материали“ ? Кой и как е избрал тази медия и е следял за изпълнението на договорите? Колко ПР -ски материали за пристанище „Варна“ са публикували в БЛИЦ? Как се раздват десетки хиляди на медии свързани с определен бивш магнетичен депутат? 

За детска болница, или медицински хеликопери в държавата на мафията пари нямаше, но в в същото време Борисов раздаваше милиарди от джипката, а министерства и държавни структури са превеждали стотици хиляди , вероятно сумарно милиони за „реклама“ към определени медии. Същите медии, които заливаха с помия протестиращите и се бяха превърнали в антураж и обслужващ персонал на Борисов и джипката му. Те легитмираха властта на мафията и маскараяха всеки, който се противопоставяаше на престъпния режим на Борисов, Пеевски, Гешев и котерията им.

 Документите са получени от БОЕЦ по Закона за достъп до обществена информация. Изисквахме от всички държавни структури сключените с определени медии договори. Предстои да огласим онформацията, която продължаваме да получаваме и обработваме. В аванс –  Кракачанов също има какво да обяснява по темата. И още, и още. Ще публикуваме всичко. 

Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно „размазване на физиономиите“ на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА