МОСВ са платили 105 000лв. на Канал 3 за „програмно време“! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

При изпълнение на мерките за информираност по Оперативна програма „Околна среда“, Министерството на околната среда и водите (МОСВ) е платило 105 000лв. на Канал 3 по два договора . Договорите са сключени директно на основание чл. 13, ал 1 т.5 от глава Трета на общите изключения от Закона за обществените поръчки.

Първият договор е от 2017г. към който е сключено допълнително споразумение през 2018г. на обща стойност 45 600лв. А вторият договор е от 30.09.2019 г. на стойност 58 937 лв.

Кой, как и защо е решил точно Канал 3 да промотира и рекламира дейността на МОСВ по ОПОС оставаз загадка. Както и как и кой е определил сумата, кой и как е провеждал контрола върху изпълнението и тн. Не е тайна обаче, че Канал 3 бяха една от „медиите“, които обслужваха властта на Борисов и Пеевски и заливаха с клевети и помия техните опоненти. Типичен и срамен слугинаж, довел до 112-тото място на България по свобода на словто.

Подобни медии доброволно влизаха в ролята на перални за мафията и бухалки срещу неудобните. Става ясно и как са били ‘мотивирани“ да изпълняват гнусните си поръчки. С огромни средства платени от нашият джоб. Борисов и неговият режим са плащали на медии с обществени средства, за да заливат обществото с лъжи и хвалебствия за властта и да маскарят и клеветят тези, които не приемат престъпната власт на мафията! 

Документите са получени от БОЕЦ по Закона за достъп до обществена информация. Изисквахме от всички държавни структури сключените с определени медии договори. Предстои да огласим онформацията, която продължаваме да получаваме и обработваме. В аванс –  Кракачанов също има какво да обяснява по темата. И още, и още. Ще публикуваме всичко. 

За детска болница, или медицински хеликотпери в държавата на мафията пари нямаше, но в в същото време Борисов раздаваше милиарди от джипката, а министерства и държавни структури са превеждали стотици хиляди , вероятно сумарно милиони за „реклама“ към определени медии. Същите медии, които заливаха с помия протестиращите и се бяха превърнали в антураж и обслужващ персонал на Борисов и джипката му. Те легитмираха властта на мафията и маскараяха всеки, който се противопоставяаше на престъпния режим на Борисов, Пеевски, Гешев и котерията им.

Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно „размазване на физиономиите“ на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА