Страх тресе каскетите! Гешев се опитва отново да пробута послушковци на Кьовеши!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Прокурорската колегия на ВСС обяви новите шестима делегирани европрокурори! Подкрепеният от БОЕЦ и гражданите следовател Бойко Атанасов има 0 (нула) гласа и е отхвърлен! Страх тресе кочината и Гешев в защита на интересите на мафията не допуска в Люксембург независими магистрати, които да  разследват схемите на неговите господари – Борисов, Пеевски, Доган и обръчите им източили милиарди от Европейските фондове!

Бойко Атанасов не е одобрен, но зам. окръжния прокурор на Перник – Анита Джамалова е одобрена!

Коя е Анита Джамалова?

Името и е свързано е едно от знаковите корупционни разследвания на Биволъ – „Земенската афера”, по сигнал на Симеон Даскалов  журналистите разкриват тежки корупционни схеми! Става дума за проект за стадиона на Земен и други проекти. След документална проверка на ОЛАФ и разкритията на биволите следва санкция  – финансова корекция в размер на над 660 000лв! Установени са редица нарушения. Цените заложени в проекта са близо два пъти по високи от реалните цени към онзи момент, сумите за строителни дейности също са завишени в пъти и тн. класически измамни схеми!

Oбщина Земен ще връща 666 000 лв. еврофондове след разследване на Биволъ и намеса на OLAF

 

По време на реализацията на проектите на Община Земен прокуратурата е била сезирана за тези нарушения! Заместник-окръжния прокурор на компетентната прокуратура в Перник – Анита Джамалова отказва да образува досъдебно производство. В мотивите се съзира послание, което гласи, че щом ДФЗ казва, че всичко е точно, значи всичко е точно. Прокуратурата не проверява изнесените в сигнала данни, а се позовава на констатациите на ДФЗ. Прокурор Николина Стойнова от Апелативната прокуратура – София потвърждава отказа на прокуратурата в Перник да разследва казуса в Земен.

С оглед на последвалото разследване и констатации от страна на OLAF, това е поредния провал на българската прокуратура в разследването на злоупотреби и вероятни измами с евросредства. Днес обаче няма кой да потърси отговорност на очевидно провинилите се обвинители. Вместо да и бъде потърсена отговорност за  бездействието довело до злоупотреби с европейски средства, прокурор Анита Джамалова е наградена, като е избрана за делегиран ервропрокурор сигурно, за да прикрива схемите с източването на европейски средства на европейски ниво! Мафията и Гешев знаят как да награждават слугите си и заслужилите!

БОЕЦ ще информираме Лаура Кьовеши за „професиналните заслуги” на одобрените кандидати и ще поискаме разяснение за критериите по които се извършва избора на делегирани прокурори. Както и ще представим нашата позиция в подкрепа на следовател Бойко Атанасов!

Не може европейската прокуратура да се превръща в пансион за послушковци и корумпета! Опитите на Гешев да пробута свои доверени хора отново няма да минат.

Битката продължава!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА