Има риск не всички да могат да гласуват отново в Европа, САЩ и Канада, в Турция обаче ще могат!

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

В БОЕЦ получихме сигнали от секционни избирателни комисии в отдалечени дестинации, че НЯМА да могат да получат в срок документите (бюлетини и тн.) за предстоящия балотаж в неделя и съответно българските граждани в тези градове и държави няма да могат да упражнят правото си на глас. Причината според тях е, че ЦИК са организирали „най-бавния възможен транспорт”. Хората предполагат умисъл в действията на ЦИК, която продължава да се контролира от мнозинството на статуквото и най-вече от ГЕРБ и ДПС, че това се дължи на резултатите от проведените избори на 14.11.2021г. при които именно тези две партии и техните кандидати губят катастрофално в тези секции.

Проф. Герджиков: Радев да покаже проекта си за нова Конституция! Опасно е вътре да не се промъкне нещо. Аз запознах Кирил Петков с Радев, бих го подкрепил - Информационна агенция ПИК

В същото време в Турция транспорта ще се извърши с автомобили и всички секционни комисии ще бъдат осигурени.

БОЕЦ не сме обвързани с нито един от кандидатите на предстоящият вот в неделя, но имаме изразена категорична позиция срещу кандидата на ГЕРБ,  ДПС и мафията Герджиков. За нас е важно всеки вот да бъде максимално прозрачен и честен и всеки български гражданин да има възможност да упражни правото си на глас.

Вчера съобщихме, че по време на изминалите избори в неделя в някои от секциите в Турция е отчетен брой гласове, които е физически невъзможно да бъдат подадени, ако гласуващите и комисиите са спазили всички изисквания на закона. Припомнихме и сигнала на БОЕЦ до ДАНС заради срещите на Борисов и лидери на ДПС с Ердоган преди няколко месеца, като срещи считаме, че са включвали договорки за подкрепа на изборите, което означава намеса на чужда държава във вътрешните работи на България. Това е тежко престъпления според НК.

Борисов, Пеевски и мафията имат какво да губят и ще направят всичко по силите си техният кандидат да „спечели” на предстоящия балотаж. Това предполага, че на едни следващи извънредни избори той ще назначава служебният кабинет и така ще си върнат контрола върху институциите. Разбира се, способни и да предизвикат такива предсрочни избори, ако сега бъда създадено правителство, което да продължи разобличаването на техните престъпни и корупционни схеми за източване на държавата.

Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна заради срещата си с Ердоган! БОЕЦ имаме внесен сигнал в ДАНС.

Сега гражданите имаме три задачи.

Да не позволим на Борисов, Пеевски и Ердоган да се намесват в изборите чрез манипулиран вот в Турция.

Да осигурим максимално прозрачен вот и възможност на всички българи в страната и чужбина да гласуват свободно.

Да не допуснем никога повече ГЕРБ и ДПС на власт!

А след понеделник първата задача продължава да е – незабавно отстраняване на Гешев!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА