МВР започна проверка срещу Бойко Борисов по сигнал на БОЕЦ

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 10.12.2021 г. БОЕЦ внесохме сигнал до МВР – ГДНП, за снимките с пачките и кюлчетата от спалнята на Бойко Борисов. Логически свързваме информацията от снимките за огромните суми в банкноти по 500 евро в шкафчетата на Борисов с твърденията на Васил Божков, че е дал 60 милиона на бившият премиер, за да си плати „такса спокойствие“, като куриери са били бившият министър от ГЕРБ Владислав Горанов и пиарката на Борисов – Севделина Арнаудова. БОЕЦ сезираме МВР и за интервю на съдружника на Божков – Георги Попов, в което разказва, че е бил свидетел как Божков е ходил на срещи с Горанов, като е пълнил джобовете на сакото си с пачки банкноти от 500 евро. Считаме за напълно възможно тези пачки да са стигнали до чекмеджето на Бойко Борисов по описаните престъпни схеми. Сигналът ни е много подробен и съдържа и други данни и посоки за разследване, като обединяват няколко наши сигнала. Допълнили сме и нови факти, които не са известни миналата година.

Същите сигнали са били внасяни до прокуратурата, но нито един от тях не е разследван по същество. Като пример за бездействието на прокуратурата и умишленото прикриване на Борисов под ръководството на Гешев е именно сигнала ни срещу Борисов за пачките и кюлчетата, внесен още миналото лято. Прокуратурата отказа да разследва произхода на тези средства и как те са стигнали до чекмеджето на Борисов, а насочи разследването в посока кой е правил снимките, като дори и това не успя да установи и накрая прекратиха проверката.

П-късно същият ден МВР съобщи официално, че започва проверка по сигнала на БОЕЦ срещу Борисов за пачките и кюлчетата. Това е добър знак. Най-важното е да стигнем до реални резултати и то по съществото на този сигнал. Посочихме за необходимо да бъдат снети сведения от Бойко Борисов. Да бъде разпитан и Васил Божков по дистанционен способ чрез видеовръзка, както и да бъдат разпитани служители НСО и други действия за установяване на обективната истина. 
Тук може да се запознаете с информация за внесеният от БОЕЦ сигнал:

БОЕЦ сезира МВР за кюлчетата и пачките от спалнята на Бойко Борисов

Очакваме действията на МВР и останалите институции. БОЕЦ заявихме и своята готовност да предоставим и допълнителна информация.

Подкрепете ни в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА