Цацаров се скри от среща с БОЕЦ! #КОЙ се страхува от среща с гражданите?

НА 18.05.2018г., БОЕЦ внесе Заявление  с входящ номер 27 482 за среща с главният прокурор Сотир Цацаров в деловодството на Върховна касационна прокуратура.

БОЕЦ внесе Заявление за среща с Цацаров! (документи)

Светкавично, още в първият работен ден на седмицата от кабинета на главният прокурор ни изпратиха отговор с изходящ номер ГП1923, от който става ясно, че Цацаров няма куража да се срещне с бойците, а ни препраща на подчинените си.

Цацаров

Страха разбираме, но не разбираме, как така няма желание да се срещне с нас, а на олигарси, като Георги Гергов например, ходи на крак в офиса му в ЦУМ? Кой е по важен за Цацаров- гражданите, или олигарсите? Чии интереси защитава Цацаров? На гражданите, или на олигарсите? На кого служи прокуратурата? На гражданите, или на олигарсите? Припомняме, че румънската шефка на специалираната прокуратура, Лаура Кьовеши, по покана на „Инициатива правосъдие за всеки“ дойде в България и се срещна с българските граждани и организации, като отговори на всичките им въпроси!

А шефа на българската прокуратура не смее да се срещне със същите тези граждани. Но с Бойко Борисов се среща всяка сряда, за да получава „разпореждания“ и да докладва за изпълнението на поставените му задачи. Но и това е разбираемо, все пак „той си го избра“.

И последно. Когато Пеевски поиска да го убиват, Цацаров и подчинената му прокуратура за половин час арестуваха и задържаха трима души в изпълнение на волята на корпулентният депутат! А БОЕЦ не искаме от Цацаров никого да арестува, искаме само оставката му и отговори на въпросите, които задаваме от години!

БОЕЦ продължаваме битките си и е въпрос на време тези хора да отговарят не само на въпросите ни, но и за делата си и то пред правосъдието! И не само те, а всички, които ограбиха народа ни и превърнаха България в най-бедната и корупмирана страна в Европа!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки