Прокурорският син – насилник от Перник следва стъпките на баща си!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Страната е разтърсена от брутални кадри на насилие – побой над граждани и полицай нанесен от Васил Михайлов – син на зам. окръжният прокурор на Перник Бисер Михайлов! След огласяването на видеозаписите стана ясно, че пострадалите и пребитите от прокурорския син са десетки, а само за последния месец е извършил три побоя. Нечовешка жестокост, бруталност и показна безнаказаност демонстрира прокурорския син. Васил Михайлов е вилнял в Перник, като нито една институции не е реагирала на сигналите и информацията за мутренското поведение на прокурорския син. Самият той се е хвалел, че е недосегаем.

Кой е разтварял чадър над Васил Михайлов?

Разбира се основна роля има бащата, Бисер Михайлов – зам. окръжен прокурор на Перник. И за да разберем генетиката на криминалното поведение на сина трябва да си припомним кой е баща му.

 През 2010г. Бисер Михайлов, който по онова време заема същият пост (зам. окръжен покурор на Перник) е арестуван, отстранен от длъжност и срещу него са повдигнати обвинения! Престъпленията за които е задържан са – рекет, изнудване и лихварство. Местни бизнесмени са подали сигнал, че прокурор Михайлов им е отпуснал кредит от 30 000 лв и ги изнудва да му плащат по 3700 лв. месечна лихва. Срещу Михайлов има и други сигнали и сведения за рекет и изнудване. При задържането му е извършен обиск на неговият дом, както и на жилището на брат му, в което е открита голяма сума пари и голям брой записни заповеди. Няколко часа след задържането му прокурор Бисер Михайлов е освободен под парична гаранция от 5000 лв. И както най-често се случва, след зрелищния арест публично отразен от МВР следва рязка смяна на посоката. Бисер Михайлов е оправдан по всички обвинения и след това възстановен и отново заема своят пост, като зам. окръжен прокурор на Перник. Сега сме свидетели на бруталните престъпления и насилие на неговият син. Това е олицетворение на мафиотския модел на прокуратурата и държавата наложен от Борисов, Пеевски, Гешев и Цацаров. Когато мафията владее държавата мутрите превземат институциите и вилнеят безнаказано.

КОЙ разтваря чадър над прокурор Бисер Михайлов?

На тази снимка виждате прокурор Бисер Михайлов и… прокурор Бисер Кирилов. През 2018г. и двамата са кандидати за поста окръжен прокурор на Перник! Бисер Кирилов също е от Перник и е човек на Гешев. В серията от разкрития „ГешевКилърГейт” БОЕЦ публикувахме снимки от семейни почивки на Иван Гешев заедно с Бисер Кирилов и Красимир Методиев – личен приятел на Гешев и един от набедените от него за „убийци” на Пеевски! Преди месец в интервю за Люба Кулезич, Цветан Василев разкри, че след фалита на КТБ прокурор Бисер Кирилов е ходил при него в Белград да предлага схеми и компромати. Бисер Кирилов е сред най-близкият кръг на Иван Гешев.

Кандидатурата на Бисер Михайлов през 2018г. за окръжен прокурор на Перник идва след като Пламен Найденов, който до тогава заема поста е избран за член на ВСС. По информация на БОЕЦ той е близък с Бисер Михайлов, като му осигурява защита. А самият Пламен Найденов се счита за човек на Бойко Борисов.

Прелитането на всички тези връзки обхванали, като свински черва прокуратурата са олицетворение на мафиотския модел на управление, който Борисов, Цацаров, а след това и Гешев наложиха.П

В интервю за БТВ Васил Михайлов, син на прокурор Бисер Михайлов сам признава, че работи, като лична охрана на частно лице и се занимава със ‘записни заповеди”. По информация на БОЕЦ става дума за неговият чичо и съименник, Васил Михайлов – брат на прокурор Бисер Михайлов – добре познати на перничани. Това е същият брат, чието жилище е обискирано при ареста на прокурор Бисер Михайлов и при обиска са намерени множество записни заповеди и голяма сума пари. Днешните събития доказват, че в лихварският бизнес на прокурора и неговия брат се включва и следващото поколение. Тези хора дерибействат в Перник не от вчера, а от десетилетия. Пазени и защитавани от полиция и прокуратура, а всеки, който се опита да се изправи срещу тях бива смачкан!

Припомняме, че същият прокурор Бисер Михайлов, чиито син сега е във фокуса на обществото заведе дело срещу журналистката Катя Илиева от ФРОГНЮЗ заради нейните материали по темата за неговият арест и повдигнатите му обвинения. По делото срещу Михайлов има множество доказателства – свидетелски показания, сересета, записи и документи. Повдигнати са му обвинения за рекет, заплахи, изнудване и други престъпления и изведнъж след това основен свидетел по делото напуска страната. Сведенията му са дадени пред съдия и въпреки това по-късно Михайлов е оправдан. И мутрите с тоги отвръщат на удара. Бисер Михайлов завежда дело срещу журналистката Катя Илиева и я осъжда на огромна сума. Осъдена за Истината! За това, че си върши работата, че отразява мерзостта на самозабравили се прокурори, чиито деца днес пребиват по улиците и демонстрират същата наглост и мерзост.

Затова прокуратурата трябва да бъде закрита и преоснована наново. Затова Гешев трябва да бъде отстранен. Затова не трябва да допускаме мафията да се върне във властта. Затова трябва да пазим и подкрепяме независимите журналисти. Затова гражданите трябва да бъдем активни. За да отстраним мутрите, мафиотите и бандитите от съдебната система и властта и да живеем нормално в нормална държава.

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки