БОЕЦ пред Съдебната палата. Честни магистрати в новия ВСС, а Гешев – вън!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ и гражданите днес бяхме пред Съдебната палата в София, за да заявим ясно – новите членове на ВСС трябва да бъдат смели и почтени хора, които да отстранят Иван Гешев от поста главен прокурор! Това е ключово за връщането на правосъдието в България!

Процедурата за избор на нови членове на Висшия съдебен съвет вече е в ход. Именно вкарването на честни и смели магистрати във ВСС към този момент е ключът към отстраняването на главния прокурор Иван Гешев от власт!

Отстраняването на Гешев пък е ключът към демафиотизацията на съдебната система, към връщането на правосъдието, към връщането на нормалността. Само след отстраняването на Гешев можем да разчитаме на правосъдие за престъпленията на Борисов, Доган, Пеевски, Цацаров, за самият Гешев.

Този мафиотски център на властта – ВСС, трябва да бъде разбит! Нужни са ни честни, смели и независими магистрати!

А Гешев – ГЕШЕВ ВЪН!

На 25 юни 2022 година предстои членове от съдебната квота във ВСС да бъдат избрани. На 9 юли пък ще се проведе избора на прокурорската квота.

Обществото няма пряк глас, но въпреки това дейността на ВСС е от пряко значение на всеки български гражданин. Затова днес БОЕЦ бяхме пред Съдебната палата в София, за да заявим – диалогът с обществото трябва да се превърне в отличителна част от дейността на висшите магистрати.

Точно преди три години пред Съдебната палата водехме битката срещу избора на Гешев за главен прокурор. През следващите дни продължаваме битката за оставката на Гешев. Той беше избран от ВСС – „парламента“ на съдебната система. Този „съдебен парламент“ през годините се превърна в защитник на мафията, от която е назначен!

Ключът в отстраняването на Гешев е в смяната на чугуните във ВСС! Затова изборът е толкова важен.

БОЕЦ ще следим темата и ще упражняваме граждански натиск, така че във ВСС най-накрая да влязат честни магистрати, които да отстранят Гешев!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA