Босия умира, а Московски се прави на жертва! Мерзост!

ТОВА Е НЕ ПРОСТО НАГЛОСТ, ТОВА Е ПРОЯВА НА ТОТАЛНА БЕЗЧОВЕЧНОСТ! БОСИЯ УМИРА, А МОСКОВСКИ СЕ ПРАВИ НА ЖЕРТВА! 

На 10.07.2018г. Ивайло Московски е ВНЕСЪЛ  ЖАЛБА до Комисията за защита на личните данни срещу сдружение БОЕЦ! От Комисията ни уведомяват, че е образувано административно производство срещу БОЕЦ. Глобите според новият европейски регламент са до 20 милиона евро. Бюджета на БОЕЦ за 2017г. е 1230 лева.  В ЖАЛБАТА си Московски посочва, че за него е настъпил „вредоносен резултат“ и че е получил „множество електронни съобщения съдържащи нецензурно и крайно унизително съдържание. Афектиран от съдържанието изтрих повечето от тях.“ Край на цитата! 

МОСКОВСКИ Е АФЕКТИРАН ОТ ТОВА, ЧЕ ХОРАТА МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА, НО ЧЕ БОСИЯ УМИРА НЕ Е АФЕКТИРАН!

Народе!!! Този  ви е министър!

ЖАЛБАТА му е по повод акцията на БОЕЦ в защита и подкрепа на Николай Колев – Босия, който вече 35 дни гладува в знак на протест срещу корупцията в транспортното министерство и държавата с искания за ОСТАВКА НА МОСКОВСКИ и РАЗПУСКАНЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! На 03.07. 2018г. на 21-чт ден от гладната стачка на Босия, след като три седмици той не бе чут и нито една институция не реагира адекватно на неговите искания и сигнали, БОЕЦ публикувахме мобилният номер на Московски и призовахме гражданите, солидарни с Босия да изпращат СМС-и с тескт  „ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА!“  Хиляди граждани от страната и чужбина се включиха в акцията и подкрепиха Босия! И това уплаши Московски и управляващата ни мафия! БОЕЦ организирахме и се включихме в множество акции, протести, походи и инициативи в подкрепа на Босия и битката ни продължава и до днес! Старият боец вече едва диша, но е непреклонен и ще продължи битката си до край. Битката и жетвата на Босия са за всички нас, той залага единственото, което му остава – живота си, в опит да събуди заспалите и да даде пример на всички ни! Пример за непримиримост и безкомпромисност. Пример за това, че свободата и стремежа към справедливост нямат цена.

Босия вече умира. Московски вместо да го чуе, иска да запуши устата на тези, които застанаха до него! МАФИЯТА действа по познатият си начин – репресии и използване на институциите като бухалки! Нечувана мерзост е , убиеца да се представя за жертва, докато гледа как умира един достоен българин. Москвоски трябва да си подаде оставката! По много причини, включително и заради зверската корупция в ДАИ и продажбата на шофьорски книжки, заради което протестира Босия. ЗАЩОТО КОРУПЦИЯТА УБИВА! Москвоски трябва да подаде оиставката си и заради източването и съсипията на БДЖ и Български пощи. Московски трябва да подаде оставка заради поредната корупционна схема с летище София. Московски трябва да подаде оставка и заради това , че като министър на транспорта причини смърта на детето си при транспортно произшествие! И НЕ , НЕ ТРЯБВА ДА МЪЛЧИМ ЗА ТОВА!  И дори за него човешкият живот да няма стойност, то за нас има. Защото битката на Босия е обща на битка на гражданите срещу превзелата държавата ни мафия. Битка за свобода, справедливост. Битка за живот и оцеляване!

През цялото това време премиера Бойко Борисов се прави, че не вижда и не чува Босия. Че не вижда и не чува БОЕЦ и всички останали граждани, които зоват ‘ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА МОСКОВСКИ“ През цялото това време Буда чака Босия да умре и да му се махне от главата, както майките да му се махнат от главата, както всички други, които искат СПРАВЕДЛИВОСТ! Така е в държавата на мафията, непримиримите умират и биват разследвани, а престъпниците се преструват на жертви и  ходят с ескорт от НСО да ги пази от народната любов.

БОЕЦ продължаваме своите битки срещу злото, което убива народа и държавата ни. Плащаме цената за своята непримиримост и продължаваме. Носим си кръста, понесли сме много удари и всеки удар само ни амбицира още повече! Важното е да не се отказваме, да водим битките си до край и върнем вярата на българите, че можем да се преборим със злото. Осъзнаят ли гражданите силата си, няма какво да ни спре да си върнем държавата от лапите на мафията.

Ударите срещу нас доказват, че дебелите се страхуват от десйствията ни. Това е нй-верният лакмус, че сме на прав път. Че мафията се страхува от непримиримите граждани!

Поклон пред силата и непримиримостта на Кольо Босия .

Публикуваме срамната ЖАЛБА на Московски.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

1 thought on “Босия умира, а Московски се прави на жертва! Мерзост!

  1. Pingback: Поредният подъл удар на мафията срещу БОЕЦ! Зов за подкрепа! | БОЕЦ

Коментари са забранени.