НАП и КПКОНПИ изпраха Пеевски! „НАП“ ЕООД пере най-добре!

Как НАП и КПКОНПИ изпраха Пеевски, та се стигна до там, че шефа на антикорупционната Комисия да го обяви за „най-чистият човек в държавата“, Думите на Пламен Георгиев бяха „Делян Пеевски е или най-проверяваният и най-чистият човек в държавата, или има много добри счетоводители“. Така и не разбрахме кое от двете е истината. А това бе целта на сигнала ни. Но разбрахме друго, кои са счетоводителите на Пеевски!   БОЕЦ ще представим отговора на този въпрос под формата на няколко въпроса. Светлина по темата хвърля матриал изпратен на електронната ни поща от бивш служител на високо ниво в НАП. От съображения за сигурност ще запазим координатите на автора. Без редакторска намеса публикуваме получената информация.

“ Искам чрез вас да отговоря на новия председател на КПКОНПИ, който изкара Делян Пеевски най-чистия в България, защото имал много добри счетоводители и юристи:
Господин Пламен Георгиев – Председател на КПКОНПИ, счетоводителите и юристите на Д. Пеевски са на работа в НАП!!! И всички ние им плащаме заплатите!
Това е институцията, която строго бди за запазване на перфектния имидж на това лице. Това е институцията, която не се притесни да уволни 320 човека, защото ги познавали и можело да не си свърщат качествено работата, но която побърза да оправи личното счетоводство на Д. Пеевски за 2017 година още преди срока за декларирането на задълженията на физическите лица, който е до 30 април. След като лицата декларират задълженията си към хазната, при съмнение за вярността на декларираното се прави данъчна ревизия. Не преди крайния срок за деклариране, защото те са още в правото си да декларират каквото преценят. В зависимост от указанията на възлагащия,ю ревизията данъчните могат да те съсипят или да те изкарат най-добрия данъкоплатец. Но при всички случаи ще ти приключат ревизирания период и там повече няма да се пипа!!!!!
Много малко са ревизиите, за които няма указания на ръководството, и които се извършват безпристрастно. Независимо, че според всички величия, които си изказаха мнението за НАП, проблемите са единствено в най-ниските нива, като задържаните от прокуратурата органи по приходите в оперативни проверки, никой не отговори на въпроса тези хора имат ли началници и ако имат какво праят те? Знаят ли съществото на работа или изобщо нямат понятие. Защо са назначени същите? С каква цел не са опражнили контрол над точно тези органи по приходите които са задържани? Защо уволниха другите, които си вършеха достойно задълженията, и не изпълняваха всички указания, които бяха “оперативно самостотелни“, каквито трябва да бъдат според ДОПК? Или може би точно затова? Че не се поддадоха на стаха от репресии, който е завладял цялата ТД София и всички неудобни ги уволняват или преместват или карат да напускат сами?
Защо изказването на Пламен Георгиев – Председател на КПКОНПИ е точно след бързото, ама много бързо приключване на ревизията на известния депутат? Всички ние знаем по колко време се точат ревизиите на неудобните за НАП – ЕООД или на стоящите зад тях. Една ревизия се прави минимум три месеца и може да се удължи до пет, а при сложност и до три години от изпълнителния директор. Изпълнителния директор знае ли, че ревизията на Д.Пеевски е извършена за два месеца и то преди да е приключил срока за подаване на декларацията му? Изпълнителния директор Галя Димитрова знае ли, че нейната подчинена Илияна Христова, директор на ТД София е възложила на небезизвестната Руска Байрактарова да извърши ревизия за 2017г. преди да е приключил срока за деклариране на периода за 2017г. който е до 30 април? Това грубо нарушение на закона ли е или просто на човека трябва да му се сметнат добре данъците и никой повече, защото периода е ревизиран предварително и значи е затворен за последващи проверки, никой повече да не може да ревизира и да променя определените задължения? Д. Пеевски дали е декларирал това, което му е установила Руска Байрактарова или е подал друга декларация? Или изобщо няма да подава декларация, защото Руска Байрактарова му е определила колко са му данъците. И защо всъщност точно Руска Байрактарова му прави ревизия? Може би има абонамент за специфичните (поръчковите?) ревизии? Голям ЕКСПЕРТ!
За написаното дотук искам да поясня, че ревизията на Д. Пеевски е възложена още през месец февруари и е приключила точно два месеца по-късно през месец април. Разбира се достатъчно време преди срока за подаване на годишната декларация. Даже Д. Пеевски може и да не я подава. Нали НАП –ЕООД му е определила колко да внесе за да е най-чистия данъчно в държавата България. И повече никой да не рови там!!!
Другите сами да си смятат данъците, пък после в зависимост от указанията на ръководството на ТД София, което уж нищо не знае за нерегламентирани отношения в тази дирекция, ще им бъдат коригирани с данъчни ревизии!!!

Бивш орган по приходите“

Без да коментираме текста, БОЕЦ задаваме следните въпроси:

  1. Изпълнителният директор  на НАП Галя Димитрова знае ли и вярно ли е,  че нейната подчинена Илияна Христова, директор на ТД София е възложила на небезизвестната Руска Байрактарова да извърши ревизия за 2017г. преди да е приключил срока за деклариране на периода за 2017г. който е до 30 април?
  2. Това грубо нарушение на закона ли е или просто на човека (Делян Пеевски) трябва да му се сметнат добре данъците за да бъде обявен за най-чистият в държавата и превръщайки го в недосегаем за институциите?
  3. Д. Пеевски дали е декларирал това, което му е установила Руска Байрактарова или е подал друга декларация?
  4. Или изобщо няма да подава декларация, защото Руска Байрактарова му е определила колко са му данъците.
  5. И защо всъщност точно Руска Байрактарова му прави ревизия?
  6. Вярно ли е, че ревизията на Делян Пеевски за 2017г. след сигнала на БОЕЦ  до КПКОНПИ е започнала през месец февруари 2018г. извършена и приключена преди края на срока за деклариране, а именно преди края на месец април?
  7. НАП частна счетоводна кантора обслужваща Пеевски ли е?
  8. КПКОНПИ ли поръча на НАП изпирането на Пеевски?

БОЕЦ ПРИПОМНЯМЕ, че в първият работен ден на новата антикорупционна комися в края на януари 2018г. внесохме и първият сигнал в комисията срещу депутата Делян Пеевски заради неясният произход на средствата, с които той от собственик на стар Опел за една година се превърна в мултимилианер и претежател на активи за десетки милиони, както и на множество медии и част от тютюневият гигант „Булгартабак“

Пеевски е най-чистият човек в България. Това го казват всички институции и служби – прокуратура, НАП, КПКОНПИ, Министерство на правосъдието, ДАНС и ВСС. Всички тези институции бяха сезирани от БОЕЦ през последните пет години със сигнали за корупция, незаконно придобито имущество, конфликт на интереси и злоупотреба с власт и винаги отговора бе един и същ – Пеевски е чист като сълза, в България корупция няма. Така , както и по сигнала на БОЕЦ за откраднатите 16 милиарда ДДС прокуратурата установи, че виновни няма, дори данни за престъпление няма. И парите ги няма.

(Пеевски- най-чистият в страната)
През януари тази година се създаде и новата Комисия за противодействие на корупцията. На 23.01.2018г. в първият работен ден на Комисията, БОЕЦ внесохме и първият сигнал до КПКОНПИ срещу Пеевски за разследване на произхода на средствата, с които той за една година от собственик на стар Опел с една депутатска заплата стана официално мултимилионер и собственик на редица активи и медии. Обявихме внасянето на сигнала публично и заявихме, че го правим без очаквания за справедливост и реално разследване, а с единствената цел да разобличим КПКОНПИ, като поредната структура създадена от мафията за да защитва интересите на мафията. Поредната имитация за борба с корупцията и поредната бухалка за разправа с непримиримите.

(Пламен Георгиев – КПКОНПИ, „Пеевски – най-чистият в страната“)
И доказахме своите твърдения. За пет месеца от работата на КПКОНПИ бяхме свидетели на различни показни акции, тип „Цв. Цветанов“ срещу селски кметове и неудобни за властта хора, като големите и сериозни сигнали за корупция не бяха във фокуса на тяхната дейност. Защото е лесно да държиш Иванчева пет часа с белезници и без адвокат на тротоара. Трудното е да разследваш истинските мафиотски босове. А когато те са и твои господари е невъзможно да ги разследваш. Доказано.
Пеевски се оказа недосегаем за всички власти и институции в държавата. А държавата, това е Бойко Борисов. Той самият го казва.
На 05.06.2018г. на Конференция посветена на борбата с корупцията, докато Пламен Георгиев, шефа на КПКОНПИ обясняваше що е то корупция, трябваше да бъде прекъснат от Георги Гергиев от БОЕЦ и да му бъде зададен директно въпроса – Какво се случва със сигнала на БОЕЦ срещу Пеевски?! Въпроса  провокира и медиите, които настояха за отговор и Пламен Георгиев бе принуден да каже, че проверката е приключила още преди два месеца, но ще обявят резултатите след няколко дни, отказвайки да каже истината в момента.


КПКОНПИ и лично шефа и Пламен Геогиев обявиха, че проверката сещу Пеевски е приключила без данни за извършени престъпления, че Пеевски е най-проверяваният и чист човек в страната и един от най-големите данъкоплатци! Алелуя! Важна част от изявлението на Пламен Георгиев, което надхвърли по мисловна плътност  изказванията на колегата му Иван Гешев,  са думите му „„Делян Пеевски е или най-проверяваният и най-чистият човек в държавата, или има много добри адвокати и счетоводители“. Така и не разбрахме кое от двете е истината. А това бе целта на сигнала ни. КАКВО ТОГАВА СА ПРОВЕРИЛИ И УСТАНОВИЛИ КПКОНПИ?!
Остават и още няколко въпроса без отговор!
Защо Пламен Георгиев кри два месеца резултатите от проверката срещу Пеевски и трябваше БОЕЦ да се сблъскаме публично с него, за да го принудим да проговори?
Защо КПКОНПИ не съобщиха какъв е резултата от проверката срещу Прокурорите Бецова и Стоев, които също бяха обек на нашият сигнал, заедно с Пеевски?
Защо БОЕЦ не бяхме уведомени, като вносители на сигнала за резултатите, не бяхме потърсени за допълнителна информация и сведения (с каквато разполагаме)?
Остана без отгово и най-важният въпрос – КАКЪВ Е ПРОИЗХОДА НА СРЕДСТВАТА НА ПЕЕВСКИ?
Това, че е плащал данъци не обяснява от къде са му парите! 
Това, че Пламен Георгиев не е намерил несъответстия между приходите и разходите на Пеевски не дава отговор на въпроса, ОТ КЪДЕ СА ПРИХОДИТЕ НА ПЕЕВСКИ? 
Едно важно нещо обаче всички разбраха! В държавата на мафията, Пеевски е най-чистият човек. Пеевски и мафията са недосегаеми за всички институции и власти в страната докато Борисов и Цацаров управляват. БОЕЦ доказахме, че държавата е тотално превзета и подчинена на мафията и нейните босове. Подчинена държава, подчинена прокуратура, подчинени медии. Затова и нито една телевизия не посмя да назове името на БОЕЦ, като вносители на сигнала срещу Пеевски! Всеки опит за борба с корупцията и мафията през институциите е обречен. Всеки опит за реална съдебна реформа и демафиотизация на държавата, докато Пеевски, Борисов и Цацаров са начело на държавата и контролират нейните институции и служби е обречен.

(От ляво на дясно – Държавата, Чистача на държавата, Най-чистият в държавата)

Нито сигнали, нито жалби, нито мирни протести и демонстрации могат да доведат до положителни резултати и промени. Доказано!  Защото срещу себе си вместо институции , които да защитават общественият интерес и да служат на гражданите, имаме мафиотски бригади обслужващи интересите на своите господари и наказващи непримиримите и свободолюбивите. Имаме власт неспособна да реши дори един проблем на обществото, защото тя служи единствено за забогатяване на властимащите и осигуряване на тяхната сигурност и безнаказаност. Милиони се харчат за охраната на Пеевски и Доган, а за децата с увреждания пари няма. Посегнаха дори на Ваня Рибчева, майката на загиналият в Ласковец командос Емил Шарков, опитвайки се да я изхвърлят от жилището и. Защото мафията и държавта на мафията не търпят смелите и борещите се за Истината и справедливост!
Остана ни само един начин. Да излезем в открит сблъсък с мафията на площадите в битка да си върнем държавата. Общ протест на всички, запазили стремежа си към свобода и осъзнаващи нуждата от действия срещу злото превзело държавата ни. Гражданите срещу мафията. Те имат власт и пари, ние имаме само себе си, свободата си и мечтите си да живеем в свободна и демократична държава. А за мечтите и свободата си трябва сами да се преборим, няма кой друг да го направи вместо нас.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки