„Откраднатите милиарди струват милиони погубени човешки съдби!“

Дори не е тъжно… РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!
17 143 погребения, толкова струва Пеевски на година!
В сайта на една община е написано, че за социално слаби хора, без близки осигурява “ безплатно социално погребение“, което включва ковчег, гробно място и транспорт на стойност 140 лева. Няма кръст, нито цвете, нито дори надпис. Щото общините са бедни, като смъртниците си, а хората все по често умират сами и в мизерия. И рекох да сметна, колко погребения струва охраната на Певски на година. ДВА МИЛИОНА и 400 хиляди ни струва охраната на корпулентния мултимилионер-депутат и това прави точно 17 143 погребения на година.
И ще ви кажа каква е връзката. Този, за когото плащаме милиони за охраната му, заедно с Борисов и Цацаров прокудиха милиони българи от родината им. Милиони други са докарани до мизерия и отчаяние. Ограбените милиарди се измерват в милиони нещастни човешки съдби.


Управниците ни ги пази НСО, возят се в служебни лимузини за стотици хиляди, живеят в друг свят, света на милионите, милиардите, трюфелите, фалконите и къщите в Барселона. А тези, чиито труд и живот са ограбили умират като кучета в самота и ги изпращат в картонен ковчег и безименен гроб. Могат поне да напишат на гробовете им „Той умря в бедност, за да живеят в богатство Пеевски и Борисов“. Знам как звучи, но в държавата на мафията истината е грозна.


И когато БОЕЦ призоваваме за изриване на злото, което убива народ и държава, не ни питайте колко сме , а ни последвайте. Битката е за живот и оцеляване, за свобода и справедливост. Обречени сме да спечелим тази битка, но цената, която плащаме за изгубеното време е жестока! РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА