ПРЕДИ ДА ВИ УБИЕ, системата ви унижава и се гаври с вас!

А унижението е по тежко и от физическата болка. Разбрахме, че ВСС са обявили обществена поръчка за луксозни лимузини с подгравящи седалки , кожен салон и система за измиване на фаровете. Колите, които сега карат членовете на ВСС са на малко над пет години. И къде е проблема? Проблема е, че във видинската болница например, всички апарати за дилализа са на над десет години и са с отдавна изтекъл срок на експлоатация. Но пари за нови няма. Тези апарати обслужват болните от цяла една област, но за тях пари няма. И за болницата във Враца пари няма. И за тази в Ловеч също… И за рехабилитация на децата с церебрална парализа пари няма. За членовете на ВСС обаче има милиони за кожени салони и подгряващи седалки. ВСС е независим орган, ще отговорят някои. Независим, но, от кого независим? От суверена, на когото трябва да служи ? От Темида, на която трябва да служи? От съдебната система, на която трябва да служи? Или от Певски, на когото служи? Или от Борисов, на когото служи? Или от Цацаров, на когото служи? Независими от морала не може да има! Членовете на ВСС се държат , като слуги на тези тримата,а от друга страна се държат, като мутренски и мафиотски босове демонстрирайки своята наглост и арогантност. Помните ли как ставаха на крак на Буда и как се опитваха да смачкат следовател Бойко Атанасов, заради смелостта му да каже истината за шпицкомандите в порокуратурата? Помните и как отказаха да образуват проверка за ЦУМгейт и Яневагейт, но образуваха дисциплинарки срещу Лозан Панов и Методи Лалов? А помните ли как пращаха сервилини и слугински СМС-и на Бойко Борисов? И тези боклуци ще се возят в коли с кожени салони, докато десетки болни агонизират и умират защото пари за тях няма!


А помните ли, как преди две години Бойко Борисов- Буда обеща, че след изборите ще се вози в „ЛАДА“? Вместо това се вози в бронирани лимузини на НСО за над 1 милион и двеста хиляди лева едната! Помните ли как същият обеща, че ще иска „нула лева субсидия за партиите“ а и в момента прибира по 13 милиона на година от субсидии.
А помните ли, че за Пеевски всяка година плащаме по 2.4 милиона за охраната му? И за Доган също!
И на този фон Борисов завява, че ще изпълни исканията на майките, ама ще замрази пенсиите! Ето в това се крие унижението! В това, че ни мислят за аборигени и малоумници! Защо не замрази охраната на Пеевски и Доган? Защо не си замрази субсидията на партията? Защо не замрази лимузините на чиновниците? А настройва хората едни срещу други, като опитно ченге-комунист!
И в друго е унижението. В това, че докато ни крадат, докато се подиграват с нас, докато харчат парите ни за кожени салони и бронирани лимузини, ние им плащаме и осигуровките! Дори хората с увреждания, които работят и за които пари няма, от своите данъци плащат осигуровките на управниците ни. От техните данъци са парите за лимузините на Буда, за милионите за партийната му субсидия и за охраната на Пеевски. Ние плащаме на наглите за да ни убиват!
И ще ви кажем. Не искайте нищо друго от мафията и наглите, освен да ги няма. Не искайте помощ от убийците си, искайте само да бъдат отстранени от властта и се борете за това. Не искайте законодателни промени от тези, които ползват властта и закона за да ви крадат и убиват. Изриване, това е нужно. БОЕЦ водим тази битка. Битка за оцеляване, за свобода и справедливост. Не позволявайте да ви лъжат и унижават, изправете се и се борете срещу системата и убийците си. Те са системата!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки