Дотук петима депутати от ПП-ДБ няма да гласуват за кабинет на подмяната с ГЕРБ

Дотук петима депутати от ПП-ДБ няма да гласуват за кабинет на подмяната с ГЕРБ.

От години лидерите на ДБ обвиняват БОЕЦ, че им пречим с нашата активност, защото лъсва тяхната пасивност и че им се „бъркаме в работата“ на парламентарната група с нашите искания за импийчмънт на Радев, за реакция по сигналите ни срещу Борисов, Гешев, Радев, Пеевски, Копринков. Пък те не искат да се занимават с опасни работи.

 

Георги Георгиев

Напоследък и ПП обвиняват БОЕЦ в същите „грехове“ – търсим от тях отговорност и действия, а не се възхищаваме на тяхната мъдрост и ротационна извратеност.
Преди 4 дни реших да разговорям лично с всеки един от депутатите на ПП-ДБ. И на всеки задавам три въпроса:

– Ти обещавал ли си преди изборите, че ще направите кабинет с Бойко Борисов и ГЕРБ?

– Ти как ще гласуваш в зала за общ кабинет на позора с ГЕРБ?

– Срам ли те е?

Много от депутатите се крият или пишат съобщения. Ще се наложи следващите дни да ги издиря и да се срещна лично с тях, щом не отговарят на телефонните обаждания. Ще го направя, важно е. Никой не е избягал от БОЕЦ до сега.
Получавам различни отговори.

Един ми мрънка, че не е съгласен с това предателство, но аз не си давам сметка, че ако гласува против и отидем на нови избори ще го изхвърлят от листите и вече няма да е депутат, пък той много иска!

Друг реве, че трябва да проява разбиране и да го съжаля, как той е в много тежко положение, каква мъка е за него, а аз не го разбирам…

Трети ми каза – „аз на националния съвет гласувах против, но Кирил ни караше няколко пъти да гласуваме до 3 през нощта и накрая се обърна резултата. Не знам как стана, ама трябва да се съобразя с Партията.“ Дето се вика – „Партията е права дори и когато греши“.

Един приятел – депутат от ДБ ми каза, че като търся отговорност от тях, се държа като диктатор. Значи, Бойко Борисов вече не е диктатор, а аз съм диктатора…?!

Сега звъня на всички. Не за да им се „бъркам в работата“. В Устава на БОЕЦ е записана една много важна цел и задача – Граждански контрол върху предизборните обещания на партиите и политиците. Уставът на БОЕЦ е публичен и може да го прочетете. В държавата на мафията и граждански контрол май няма кой друг да упражни, освен БОЕЦ. И затова отговорността ни е още по-голяма.
До момента петима (четирима от ПП и един от ДБ) ми заявиха, че НЯМА да гласуват за правителство с ГЕРБ и Борисов.

Макар и малцинство, вярвам, че в групата на ПП-ДБ има достатъчно свестни хора, за да спрем предателството към гражданите и да не върнем мафията във властта!
След няколко дни ще преброим достойните и безсрамните.

БОЕЦ, като представители на гражданското общество и с правото на десет годишната ни борба срещу мафията ще търсим лична отговорност от всеки един от депутатите за лъжите и предателствата. Както винаги сме го правили. Не приемаме криенето зад общата партийна безотговорност по модела на ГЕРБ!

Битката продължава.
25.05.2023г. Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки