ПОКЛОН и поздравления към колегите ми от БОЕЦ! Съграждаме гражданското общество на България и нищо вече не е същото

ПОКЛОН и поздравления към колегите ми от БОЕЦ!

Всички говорят за БарселонаГейт и „сигнала срещу Бойко Борисов за корупция, внесен от гражданско сдружение“. Но никой — нито „наши“, нито врагове — никой не смее дори да спомене името на БОЕЦ като вносители и на двата сигнала. Същото е и с проверките срещу Пеевски и Гешев, които бяха обявени днес — отново по сигнали на БОЕЦ!

Знаете ли защо е важно да се знае автора? БОЕЦ нямаме нужда от реклама, хората знаят кои сме и какво правим, но е важно да се знае, че това е резултат от ГРАЖДАНСКИ действия! Че ГРАЖДАНИТЕ можем да се борим срещу мафията. Да дадем вяра и кураж на отчаяните.

Мафията се страхува, че гражданите могат да повярват в силата си! Че в България има БОЕЦ, има гражданско общество и то е фактор, с който всеки се съобразява, и всеки партиец го е страх. Страх ги е, че не могат да си правят схемите и договорките спокойно и безнаказано. Че не са вече единствените, които държат инициативата.

Поздравявам ви, бойци, и защото знам през какво минахме за тези 10 години, каква цена платихме и колко удара понесохме. Но не отстъпихме и не спряхме дори за ден!

Днес Бойко Борисов отиде на разпит! Всички депутати на ГЕРБ висяха пред следствието и страхът стискаше сърцата им. Защото те са следващите. ТОВА ние го постигнахме, бойци! Ние, непримирите граждани и свободните журналисти, с които през годините бяхме заедно и отразяваха нашите битки и действия, и разкриваха престъпленията на мафията!

Поклон!

Десет години борба — стотици акции и протести, стотици сигнали и спечелени дела срещу мафията! Стотици дела, обвинения, удари, репресии, арести, побоища, помия, заплахи и мачкане върху нас. Посегнаха и на децата и семейството ми. И не предадохме цели, принципи и кауза! Нито веднъж.
БОЕЦ се превърна в символ на борбата срещу мафията и корупцията! Съграждаме гражданското общество на България и нищо вече не е същото. Сега мафията се страхува от гражданите. И колкото повече ни заглушават — толкова по-силно се чува нашият глас!

Прегръщам ви!
Битката продължава!
25.05.2023 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки