Сарафов изпра Гешев и Пеевски по сигнала на БОЕЦ за фалита на КТБ! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 22.05.2023г. представихме пред Съдебната палата десетки документи с данни за кредитите на Пеевски в КТБ. Питаме отново как Гешев НЕ видя тези данни по делото. Документите са оригинали и ръкописни записки от личен архив на Бисер Лазов — основен свидетел на прокуратурата по делото за фалита на КТБ. И внесохме сигнал до прокуратурата.

Сформирахме с  колегите от BIRD.BG, Биволъ и Антикорупционен фонд (АКФ) гражданско-медиен консорциум за изследване, анализ и огласяване на над 3400 документа от личен архив на Биср Лазов, с които БОЕЦ разполагаме. И вече огласихме нови документи, които показват данни за кредитите на Пеевски в КТБ.

Сигнал срещу Гешев и Пеевски за фалита на КТБ. Документи и информация

Прокурор П.Иванов от СГП под прякото ръководство на Борислав Сарафов на половин страница постанови ОТКАЗ да образува досъдебно производство и прекрати преписката. Без да бъдат изследвани новите доказателства представени от БОЕЦ! Без да бъдем призовани за сведения и без да бъдье извършена проверка по същество. Без дори да поискат документите, скоито разполагаме. Прокуратурата описва множеството сигнали на БОЕЦ от изминалите години срещу Пеевски и Гешев за фалита на КТБ  и на база постановените откази се постановява нов отказ. Класически пример за изпиране. Сарафов, който щеше да разследва Гешев изпра Гешев и Пеевски.

БОЕЦ пред Съдебната палата! Представихме данни по сигналите ни за Борисов, Пеевски и Летифов!

В същото време нито една политическа партия на реагиран на разкритията на БОЕЦ. ПП-ДБ в съглашателство с ГЕРБ и ДПС обявиха БОЕЦ и независимите медии за врагове и покриха всичките ни сигнали за корупция, купуване на гласове и злоупотреба с власт. Пазеха имунитета на Бойко Борисов и договаряха съдебна реформа с Пеевски.

Това не е промяна. Това е повече от същото. Мафията владее държавата, институциите и прокуратурата още по могъща от преди. Борисов и Пеевски са изпрани, а дори Гешев остава недосегаем!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки