Руската църква е собственост на руското посолство! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Руската църква в София е затворена от руското посолство, защото то е собственик на сградата! БОЕЦ разследваме казуса и установяваме, че собствеността е придобита през 1997г. с нотариален акт издаден от държавният (тогава) нотариус Иван Дахтеров. По темата работи адвокат Пламен Кирилов – член на Сдружение БОЕЦ.

От руската църква не са експулсирани всички служители, а само свещенници, за които има данни за шпионаж. Персоналът, включително този, който се грижи за криптата с гроба на Св. Серафим Соболев не е експулсиран. Църквата може да фунционира.

Как точно руското посолство се е сдобило с нотариален акт за собственост на църковен имот противно на църковните устави предстои да установим. БОЕЦ ще предприемем и съответните законови мерки.

Става ясно, че руската църква е затворена от руското посолство по заповед на Митрофанова, защото ТЕ са собственици на имота! Поредната хибридна атака, като в случая се използва религията, като оръжие. Това е дъно и мерзост, която олицетворява „политиката“ на Кремъл спрямо България. Те затварят църквата, провокират напрежение и обвиняват бъларската държава, че е затворила църквата. Същото правят и в Украйна – Русия напада по брутален, фашистки начин една суверенна държава и обявява, че се бори срещу фашизма. Припомняме, че Русия обяви България за вражеска държава и ни спря незаконно газа, а след това обвини нас за това.

БОЕЦ призоваваме всички протестиращи миряни и граждани да преместят протестите си пред руското посолство! 

Споделете тази информация, нека истината стигне до гражданите и институциите.

Битката продължава!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки