НАП заличиха в ТР следите на най-големият грабеж! Операция „Джунгла“ (документи)

Поредната трагедия! 17 жертви на корупцията и мафията. И някак забравихме за грандиозният скандал със срива на Търговският регистър. Забравихме, защото скандалите, трагедиите и гейтовете в държавата на мафията следват в галопиращ темп и едва смогваме да ги следваме. Но БОЕЦ помним!

Три дни след срива на ТР, БОЕЦ огласихме информация получена от наш източник, че срива на Търговският регистър е част от операция „Джунгла”. Целта е да бъдат унищожени електронните архиви и масивите съдържащи информация за несъбрани задължения поради изтекла давност за над 20.6 милиарда лева, както и да бъде заличена информация за фирми свързани с определени лица. Това са задължения, които не са събрани заради престъпно бездействие на НАП.

РАЗБИРА СЕ , ТОВА БЕЗДЕЙСТВИЕ НЕ Е БИЛО СЛУЧАЙНО.

Става дума за дължимо ДДС и корпоративен данък за минали периоди – от 2000г. до 2013г. в размер на десетки милиради. Тази информация не е публично достъпна и след  рестарта на ТР няма как да бъде установено дали липсва. Тази информация се съдържа само в базите на НАП и ТР след нейното унищожаване, е невъзможно тя да бъде възстановена. Блокирането на достъпа до всички бази данни на ТР е, за да се прикрие истинската цел.

След като публикувахме материала за операция „Джунгла” страницата ни бе подложена на атака, достъпа до нея бе временно ограничен  и материала беше свален. 

Това е свалената публикация на БОЕЦ:

Операция „Джунгла“. Какво се случва с Търговският регистър и как мафията заличава следите си.

Хронология и факти.
През март 2018г. БОЕЦ внесохме заявление по ЗДОИ до НАП с което изискваме информация за несъбраното поради давност ДДС и информация за хазартният бизнес. Две изключително важни и опасни теми за управляващата ни мафия. НАП отказа да ни предостави исканата информация и БОЕЦ заведохме дело в АС-София град. Съдът отмени отказа на НАП и задължи Агенцията да ни предостави исканата информция. Междувременно БОЕЦ спечелихме и второ дело срещу НАП, за отказа им да ни предоставят докладите до министерството на Финансите за несъбраното ДДС. Буквално дни след като спечелихме двете дела, Търговският регистър бе блокиран, по-точно достъпа до него бе блокиран без почти никаква информация от властите в продължение на няколко дни. Спечелените от нас дела принудиха мафията да действа и да пристъпи към заличаване на следите!

На 13.08. БОЕЦ получихме уведомеление, че НАП са обжалвали решението по едното дело и отказват да изпълнят решението на съда. Същият ден получихме информация от наши източници, че в регистрите на НАП се заличават масиви, които не са публично достъпни и в тях се съдържа информация скрита зад термина „данъчна и осигурителна тайна“ , а именно – информация за фирми дължащи милиарди ДДС и корпоративен данък, като в огромната си част тези задължения са отписани заради давност. Заради умишленото бездействие на НАП. ИМЕННО ТОВА Е ИЗИСКАНАТА ОТ НАС ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЪДЪТ ЗАДЪЛЖИ НАП ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТ! По наша информация става дума за десетки милиарди (Над 20.6 милиарда лева) несъбрани задължения, които са извън вече разкритите от нас 16 милиарда несъбрано ДДС по влезли в сила ревизионни катове на НАП. Заличава се и информация за фирми, които имат задължения свързани с изпълнението на европроекти, както и на фирми свързани с определени лица в миналото. Абсолютно е невъзможно това да се случва без съдействието, или поне осигурено бездействие на службите. Както е и абсолютно невъзможно да се случва без вътрешен достъп до тези бази данни. Кой стои зад това можем да предположим, като отчетем, че НАП, чрез председателят на управителния съвет на Агенцията и министър на финансите – В. Горанов е на пряко подчинение на Пеевски. Операция „Джунгла“ много напомня на разработката „Червеи“, при която по подобен, но не станал публично известен начин (заради липсата на публичен досъп до регистрите на МВР) бяха източени масивите на МВР и заличена информация, която е неустановена и до днес. Тогава ръководството на ДАНС и МВР отново бе на пряко подчинение на Пеевски. От друга страна един пробив и операция на такова ниво не може да стане без да бъде съгласуван лично с Борисов. Просто е невъзможно. Мълчанието му по темата е показателно. Ако ставаше дума за кравата Пенка, до сега да е дал две пресконференции, но понеже става дума за елемент от националната сигурност, какъвто е Търговският регистър, Борисов не обелва нито дума. Мълчанието на Цацаров и прокуратурата е обяснимо по същите причини.

МАФИЯТА прикрива следите си за най-големият грабеж в новата ни история. Борисов и прокуратурата мълчат за тотален срив на елемент от националната ни сигурност, а мафията се опитва чрез репресии да заглуши истината. А междувременно броим и поредните трупове на хора, близки до Пеевски и Буда. Убити, самоубили се, самоубили се… Броим и поредните жертви на мафията и корупцията. Все повече разбират, че асфалта не се яде, но асфалта убива. Всъщност не асфалта , а некадърното и корумпирано управление убива!

Операция „Джунгла” е действие на управляващата ни мафия оглавена от Борисов, Пеевски и Цацаров, за заличаване на следите на най-големият грабеж в новата ни история. Нагло и брутално, в мафиотски стил. И в същото време крадеца вика дръжте крадеца. Борисов щял да „строи“ склад за електронни данни… От десет години е на власт, защо не го е „построил”?  Защото мафията не иска да има следи за схемите и кражбите им. С тефтерчето на Златанов се „оправиха” лесно, но с данните в електронните регистри нещата не са толкова лесни. Понякога се налага да се трие със седмици… Защото е крадено десетилетия.

Продължението! 

Буквално 24 часа след като достъпа до Търговският регистър бе възстановен, БОЕЦ бяхме уведомени, че НАП отказват да изпълнят съдебното решение на АС- София град и да ни предоставят информацията за отписаните задължаения поради изтекла давност и са внесли жалба срещу това решение до ВАС!

Дейтвията на НАП могат да бъдат обяснени само с опита им да скрият извършените престъпления и заличаване на информация в ТР, за над 20.6 милирда несъбрани задължения защото, ако ни предоставят сега манипулираната информация ще лъсне всичко. Едва ли някой ще повярва, ако НАП ни информират, че отписаните задължения поради изтекла давност са в размер на няколко стотин хиляди лева, или на няколко милиона. Операция „Джунгла“ продължи със сривове в още няколко електронни регистри на различни институции. И това е само част от обхвата на операцията.

БОЕЦ получихме информация и документи – пример за манипулиране на съдебни регистри и вписвания по търговски дела. За изтриване и подмяна на информация, като част от документите са от кабинета на главният съдебен инпектор Точкова. До дни ще публикуваме тази информация, която само показва на какво е способна мафията и какво всъщност се е случило с ТР.

БОЕЦ обявихме ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА срещу престъпната власт на мафията и до дни ще обявим и конкретните си действия. И очакваме подкрепата на будните и непримиримите! Бой до дупка, важното е да не се отказваме. 

Истината е най-силното ни оръжие.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА