БОЙКО, мутро страхлива, ти си следващият и спасение този път няма да има!

Оставките на тримата министри днес е поредният опит на Борисов да спаси собствената си кожа. Цяла седмица мутрата се кри в дупката си и след като видя, че напрежението ескалира, хвърли главите на тримата бушони за да спаси кожата си и да свали напрежението.

Бойко Борисов

Борисов е показал, че е способен да продаде, предаде и жертва всеки и всичко за да запази властта си! В държавата на мафията все други са виновни, а мутрата, който по Конституция носи отговорност за действията на своите подчинени министри и агенции, все е невинен и все някакви гадове искат да му бутат правителството! Дори очаквахме да каже, че 17-те жертви сами са предизвикали катастрофата и собстената си смърт за да клатят стабилността Му и да съсипват и цапат пътищата Му! Никога, нито за миг никой от управляващата ни политическа банда и през ум не му е минавало да поема отговорност за каквото и да е. Защото отговорност означава съд, затвор и осветляване на цялата истина за престъпната , мафиотска същносст на институциите, държавата и управляващите я.  Защото отговорност означава да лъсне истината за 16-те милиарда източено ДДС! Ако тримата министри подаваха оставки заради трагедията и половин гробище загинали, то те не трябваше да дават многословни интервюта и да благодярат на премиера (не разбрахме за какво, за жертвите ли?), а трябваше да бъдат задържани и разпитвани в столичният арест! Ако Московски например знаеше какво е отговорност, нямаше да гледа нагло и безучастно 80 дни как Босия умира!
Ако Борисов имаше поне един атом останала съвест и достойнство, то още в понеделник щеше да подаде оставка, след като се разбра, че причина за катастрофата е престъпното нехайство и корупцията превзели институциите и министерствата, които той пряко контролира и за действията на които носи пряка отоговорност, а не да гори поредните мишки-бушони! Тези министри ТОЙ ги назначи! Предишните също! 
Този път, Буда,. спасение няма да има! И Цацаров няма да може да те спаси! БОЕЦ обявихме ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА и до дни ще обявим и стартираме действията си! Не оставки, а изриване! Първо Цацаров – пазителя на мафията,след него Буда – боса на амфията, след него Пеевски и цяллото ченгеджийско-мафиотска банда!

Битката ще е жестока, защото ние ще се борим за справедливост и живота си, а мафията ще се бори за властта си!
Гадовете идват, Бойко и спасение и прошка няма да има! Съд, затвор и конфискация на заграбеното! 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА