Кой позволи на Митрофанова да поднася венци на терористичната руска армия?! БОЕЦ искаме оставките на Мария Габриел и Васил Терзиев!

ОСТАВКА НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ И ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ!

БОЕЦ и нашият приятел, който воюва два пъти по шест месеца за свободата на Украйна Иван Калчев – Глиги пред Столична община! Терзиев разреши на Митрофанова да поднася венци в почит на терористичната руска армия в Лозенец. Същата армия, която и в момента избива невинни украински граждани!

Само два дни преди да отбележим две години от вероломното нападение на тази армия над една суверенна държава, на Митрофанова се позволява да ѝ поднася цветя.

Това е позор! Ако иска Терзиев да ходи да поднася венци в посолството при Митрофанова на тази армия и държава, която е обявила България за вражеска!

Изискваме от Терзиев незабавно Общинската администрация да забрани тази мерзост!

Аман от „евроатлантици“ с петолъчки на челата! Това е недопустимо.

И след като Терзиев все пак позволи тази мерзост, Глиги взе нещата в свои ръце. Ръчно изхвърли всички боклуци, поставени в чест на най-безчестната армия в историята на човечеството.

На следващия ден пък отидохме пред Външно министерство! Търсихме Мария Габриел за отговори – КОЙ разреши мерзостта на Митрофанова да поднася венци и да чества тържествено и публично терористичната рашистка армия?

Искаме истината и да се поеме отговорност от всички властимащи за тази гавра!

Оставка на Мария Габриел! Оставка на Терзиев!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки