БОЕЦ и приятелите ни от Украйна пред посолството на агресора: Избори под дулата на оръдия и автомати са престъпление срещу свободата! ПУТИН — ТЕРОРИСТ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Избори под дулата на оръдия и автомати са престъпление срещу свободата!

ПУТИН — ТЕРОРИСТ!

БОЕЦ заедно с украински и български граждани сме пред руското посолство!
ИЗБОРИ ПОД ДУЛАТА НА ОРЪЖИЯ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

„Путин терорист — съд и затвор”! Това е нашата бюлетина и за това гласуваме ние!

Днес се събрахме пред посолството на агресора, за да подкрепим украинския народ срещу поредната мерзост на Путин в окупираните територии!

СУОБ Мати Украйна, заедно с Гражданско движение „БОЕЦ“ и Образователен център „Украински Вулик“ поканихме всички съмишленици заедно да заявим, че изборите за президент на Руската федерация в окупираните украински територии – Крим, Донецка и Луганска област, са НЕЗАКОННИ и ПРЕСТЪПНИ!

Въпреки че Столична община и МВР първо издадоха ЗАБРАНА за провеждане на мирна демонстрация в неделя пред руското посолство срещу незаконните избори в окупираните украински територии, успяхме да се преборим с тях и протест имаше! Гражданският натиск проработи!

Путин провежда поредната мерзост — под дулата на пушки и автомати насилствено прави “избори” в Украйна. Иска да си осигури още един мандат, за да довърши геноцида над украинския народ, но иска да се хвали, че украинците са гласували за него — за своя окупатор! В неделя в цял свят пред руските посолства в много държави ще има протести, като част от световна инициатива за непризнаване на незаконните избори! Искаме да бъдем част от това свободно общество.

Призоваваме нашите управници “демократи” да спрат да клечат на колене пред Митрофанова и Путин! Подкрепата за Украйна не е значка да си я закачите на реверите и да се правите на големи “евроатлантици”; това е кауза, за която трябва да се борим всеки ден. Като сте слаби, зависими и неспособни да ни подкрепите, то поне не ни пречѐте! Пазѐте Борисов и Пеевски, мълчѐте за ТУРСКИ ПОТОК и се пазарѐте за постове и власт — това го можете най-добре!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки