Прокуратурата и ДАНС засекретиха и смачкаха сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ получихме абсурдно постановление от СГП за отказ да се образува досъдебно производство по наш сигнал и проверка на ДАНС, в което се съдържа класифицирана информация. Самото постановление за отказ не ни се предоставя въпреки, че имаме право да го обжалваме. Как да го обжалваме обаче, след като не можем да го прочетем и да се запознаем с аргументите за отказа на прокуратурата? Не се посочва и за кой точно сигнал на БОЕЦ става дума, като ни се предоставя само номер на прокурорска преписка. Информацията се крие зад доклада на ДАНС, в който има класифицирана информация.

От номера на преписката съдим, че става дума за един от двата сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК. Сигнала за руски шпионаж и участие на членове на „Вагнер“ при строежа на газопровода. И сигнала на БОЕЦ за Пътната карта, документите на Българските Елфи и новите ни разкрития за извършени престъпления срещу държавата и заплаха за националната сигурност при изграждането на ТУРСКИ ПОТОК!

Прокуратурата и ДАНС изпълняват поръчката на Борисов и Пеевски темата да бъде смачкана, като се осуети всякаква възможност за пробив. Затова е и това абсурдно и незаконосъобразно постановление, като ни лишават от възможността да обжалваме реално и евентуално да обжалваме пред съда отказа им! Винаги сме го правили и БОЕЦ бяхме първите, които осъдиха прокуратурата при един от предишните им откази по сигнала ни за фалита на КТБ и участието на Гешев и Пеевски в погрома над банката.

Тук може да се запознаете с последният сигнал на БОЕЦ до ДАНС за ТУРСКИ ПОТОК:

БОЕЦ внесе сигнал в ДАНС с декриптираните документи за ТУРСКИ ПОТОК

След внасянето на сигнала не ни бе предоставен входящ номер и нямаше никаква реакция от Агенцията. След 9 дни мълчание БОЕЦ направихме акция в ДАНС и на място успяхме да пробием омертата и да получим номера на преписката.

Натиск по „Турски поток“ с резултат – най-накрая, след цели 9 дни, получихме входящ номер от ДАНС по поредния ни сигнал

Докато са мълчали обаче в ДАНС са включили пералнята на максимални обороти и след това са прехвърлили преписката са изглаждане и колосване в прокуратурата! Междувременно всички партийни лидери и партии мълчаха по темата осигурявайки време на институциите да свършат мръсната поръчка на мафията. Мълчи и парламента по искането на БОЕЦ за сформиране на комисия за ТУРСКИ ПОТОК! Най-срамно мълчат от ПП-ДБ и вместо да застанат до БОЕЦ, Елфите, независимите журналисти и гражданите в тази най-важна битка те се молеха на Борисов и ГЕРБ да направят нова сглобка с мандат на ГЕРБ и премиер на ГЕРБ.

Това няма да ни спре и само доказва още веднъж, че ТУРСКИ ПОТОК крие огромна заплаха за кремълската мафия в България и конкретно за Бойко Борисов, Радев и Пеевски. БОЕЦ сезирахме ЕК, европейската прокуратура и партньорски служби и институции с данните, документите, разследванията и разкритията за ТУРСКИ ПОТОК, така че действията на Прокуратурата и ДАНС за без значение.

Призоваваме гражданите за подкрепа при нашите акции и действия. За да принудим институциите да се задействат е нужен максимален граждански натиск. Само с писане, призиви и коментари не става. Ако миналата седмица пред парламента, когато излязохме, за да искаме незабавно комисия за ТУРСКИ ПОТОК не бяхме 20 бойци и граждани, а 2000 щяхме да постигнем резултат. Това е начина. В борбата срещу мафията не можем да разчитаме на досегашните партии и политици, които доказаха своята слабост и неспособност. Няма как да се бориш срещу корупцията, като се прегърнеш с корупционерите. Решението е в максимален граждански натиск – акции и протести. Припомняме, че през 2020г. без нито един депутат гражданите и бойците на площадите отстранихме четирима министри на мафията, включително вътрешният министър и финансовият министър. А сега видяхме как ПП-ДБ с 63 депутата, свое правителство с техен мандата и техен премиер не можаха да сменят дори един министър и мафията отново наложи тотален контрол върху парламент, изпълнителна власт, служби и прокуратура!

Ще обжалваме постановлението за отказ на прокуратурата, БОЕЦ никога не се отказваме. Битката продължава.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Титуляр: ГД„БОЕЦ“

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки