БОЕЦ пред Министерски съвет – ОСТАВКА НА ГЛАВЧЕВ И КАЛИН СТОЯНОВ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ пред Министерски съвет – искаме оставките на Димитър Главчев като служебен премиер и на Калин Стоянов като служебен министър на вътрешните работи. Искаме честни избори!

В събота БОЕЦ информирахме Главчев, че разполагаме с данни за лично участие на Калин Стоянов в прикриване на схеми и лица за купуване на гласове и поискахме среща с него. Главчев се крие и до момента няма реакция. Това за нас е доказателство, че Главчев е приел поръчката на мафията от ГЕРБ и ДПС да организира едни купени и манипулирани избори в тяхна полза, като за целта Калин Стоянов трябва да остане начело на МВР, за да осигури купения вот и репресиите над опонентите и гражданите, посочени за врагове от Борисов и Пеевски!

Главчев обаче не каза нищо за смяната на Калин Стоянов с приемлива фигура, която да осигури честен вот. Затова вече искаме две ОСТАВКИ: НА ГЛАВЧЕВ И НА КАЛИН СТОЯНОВ, ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!

Главчев ще бъде първият премиер в историята на България, чиято оставка е поискана в първия му работен ден, и първият служебен премиер, свален с протести!

Можем да спрем това! И начинът е да накараме гражданите отново да повярват в своите сили, а не да чакат на пишман политици да свършат работата. Няма кой друг да се пребори с мафията, освен гражданите. Наглите са опасни и силни, но също така са уплашени и уязвими. На политическия терен те могат да се договорят, да купят и подчинят всеки, но на гражданския фронт БОЕЦ сме доказали, че можем да водим и печелим битките срещу Злото. А в тази битка ще се роди и политическата алтернатива — тези партии и политици, които имат куража да застанат открито до бойците и гражданите на площадите срещу мафията. Те ще имат и моралното право да поискат нашето доверие и гласове след това на изборите, защото ще са ги спечелили с дела.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки