Сега ти си жабата, Бойко, а казана вече ври!

А с Майките снимка нямаше! И с Босия нямаше! И с децата с увреждания нямаше! И с протестиращеите за Пирин нямаше! И с протестиращите онкоболни нямаше! И с ужилените от фалита на „Олимпик“ нямаше! ЗАЩО, МУТРО СТРАХЛИВА НЕ СЕ СНИМА С ТЯХ? Защо нито веднъж нямаше куража да застанеш пред тези, които ТИ доведе до отчаяние и мизерия и изкара на площадите? Защо не се натискаше с тях да се снимаш, а искаше само „Да ми се махат от главата“?! НИЕ ти плащаме заплатата и сега НИЕ ти казваме „да ни се махаш от главата“! И никаква снимка с Тръмп, с Папата, или с Далай Лама няма да ти помогне! Дори снимка с Пеевски , на която си на колене няма да ти помогне! 


Когато БОЕЦ излязохме под прозорците ти пред Министерски съвет в защита на Ваня Рибчева, ти гледаше как мутрите ни замерят с яйца и камъни и страхливо надничаше през прозореца! Още тогава ти казахме, че си пътник, Бойко. Заминаваш си, но не при Таки, а при Бай Ставри. И няма сила на този свят, и няма снимка на този свят, избори,или магия някаква, която може да те спаси. Колкото е по дълга агонията ти, толкова по зрелищен и брутален ще е твоят край. Помниш ли вица за жабата и казана, който ти разказваше? Сега ти си жабата, Бойко, а казана вече ври! Казана е пълен с цялата мъка и гняв човешки, на милионите прокудени българи, на хилядите съсипани човешки съдби, смачкани бизнеси и окрадени мечти и надежди!
Ще плащаш за всичко, и ти, и цялата банда мутри, олигарси, ченгета и национални предатели! И прошка няма да има.
Направи си повече снимки тези дни, да си ги лепиш в килията, като се върнеш!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки