Тъщата на Цветанов освен с апартаменти го е дарила и с почти СТО ХИЛЯДИ лева!

В документите получени от БОЕЦ и анализирани и публикувани от сайта Биволъ става ясно, че при направена проверка и ревизия  на Цветан Цветанов, КОНПИ установяват несъответствие на доходите му в размер на 119 000 лева. Реалната разлика, установена след анализа на Биволъ е над 505 000 лева, но КОНПИ манипулират данните в нарушение на закона, за да свалят разликата под прага за конфискация, а той към датата на проверката е 250 000 лева и прекратяват с подписа на Пламен Георгиев  производството срещу Цветан Цветанов. При създаването на новата КПКОНПИ, Цветан Цветанов предлага именно Пламен Георгиев за шеф на антикорупционната комисия. Мафията знае как да награждава слугите и перачите си.

От документите става ясно и нещо друго. Тъщата на Цветанов, станала национално известна с даренията на апартаменти за скъпият зет, освен имоти в София  му е превела по банкова сметка и почти сто хиляди лева.(97 597 лева)

При един от преводите прави впечатление и странна схема за семейно „даряване“. Съпругата на Цветанов прехвърля на майка си почти 9 000 лева, като в същият ден тъщата прехвърля парите на Цветанов. Останалите почти 90 000 лева тъщата е прехвърлила по сметката на Цветанов от личната си сметка, като няма данни за произхода им.

При предишната ревизия за шестте апартамента на Цветанов именно тъщата го спаси, като той оправда многоапртаментното си състояние с дарения от родителите на своята съпруга. НАП обаче тогава не провериха произхода на средствата на двамата пенсионери и приеха наглата лъжа за истина. Шефа на НАП по онова  време – Красимир Стефанов (назначен от Станишев за шеф на НАП), след това стана депутат от ГЕРБ под личната  номинация и протекция на Цветанов.

Преди дни Цветанов заяви: „НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“ и на фона на покритите и манипулирани в негова полза проверки на НАП и КОНПИ, в думите мус е съдържа истина. Грозната истината за превзетата от мафията държава и подчинените институции превърнати в изтривалки за мафията и бухалки в нейните ръце срещу неудобните и непримиримите!

Управляват ни самозабравили се крадци, мафиоти и мошеници. НЯМА такива алчни, нагли и долни престъпници! Както вече БОЕЦ писахме, в документите се съдържа и информация, че в периода 2012-2013г. Цветанов, по времето, когато беше вътрешен министър е получавал и социално обезщетение за безработица! 

Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013. и 2012г.! (документи)

В четвъртък  в 16.00ч. излизаме пред Министерски съвет с едно послание –ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ! Гражданите срещу мафията, за да си върнем държавата!

https://www.facebook.com/events/467014590502624/

БОЕЦ призоваваме всички будни граждани – чуйте, вижте, осъзнайте случващото се, свържете се с нас и реагирайте! Време е ,ще се става! В следващите дни трябва да се организираме и в четвъртък  да се преборим с наглите и алчните.  Да ги накажем за десетилетия лъжи и грабеж, като им вземем най-ценното – властта.

#ИмаКойДаВиНакаже

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА