БОЕЦ сложихме началото! „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“ Продължаваме!(снимки)

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
РЕСПЕКТ и благодарност към всички Граждани и колеги от граждански организации, които излязоха на 04.04.  на събитието „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“ пред Министерски съвет организарано от БОЕЦ, Асоциация за свободно слово „Анна Политковская“ и Сдружение „Ние гражданите“
Въпреки ранният час, въпреки всички заплахи, репресии и опити за провокации събрахме се и показахме, че има непримирими граждани и ставаме все повече и по гневни! И не отстъпихме, останахме пред парадният вход на МС и три часа гражданите „поздравяваха“ Буда и неговата банда под пророците му. Благодарност и към независимите медии, които отразиха обективно действията ни. Свинските също си заслужиха копанята.

Направихме необходимото. След разразилият се мега скандал #АпартаментГейт и пробива на медиите – Биволъ, СВОБОДНА ЕВРОПА и  АКФ, довел до лавина от оставки, сред които на министър Цачева и Цветан Цветанов, като депутат, гражданите показахме своята непримиримост и нетърпимост към свинщините на управляващата ни мафия. В работно време, пред парадният вход на Министерски съвет, под прозирците на мутрата-премиер се скандираше  „ОСТАВКА“ , „МАФИЯ“ „СЪД И ЗАТВОР ЗА ВАС“ , „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“  и разобличихме лъжите и грабежа на Буда и мафиотското му правителство.

Събитието започна с минута мълчание в памет на Огнян Цеков – единственият останал жив член на ръководството като Секретар на Първото в България Независимо дружество за защита правата на човека(НДЗПЧ) с патрон Илия Минев. Насочен за сърдечна операция в софийска клиника, от където е напъден и след загубеното време в лутане из институциите загуби живота си от същата система-убиец срещу която отдаде в битка целият си съзнателен живот! ПОКЛОН! Ще довършим битката, бай Огняне!

Пред МС се събрахме хора, които искаха да покажат на управляващите, че гражданското общество е будно, че гражданите осъзнават силата си и сме готови да се изправим лице в лице с мафията и нейните слуги. Дойдоха членове на  БОЕЦ и хора от Видин, Стара Загора, Дупница, Перник, Пловдив, София, общественици, журналисти,  колеги от други граждански организации и активни граждани.

Разбира се, мафията не спи и беше направен опит за провокация.  Четирима типа  се опитаха да компрометират събитието, но бяха посочени от представителите на БОЕЦ и отведени от полицията. Яйца, домати и картофи летяха към Министерски съвет в знак на недоволоство и гняв срещу безобразията и престъпленията на управляващата ни мафия, но тези се опитваха да провокират с действията си полицаите и гражданите и бяха отведени. Жалки и гнусни опити, на които сме се нагледали и свикнали вече. Просто не им се получи. Ожесточеното грухтене на свинските гнусомети, че БОЕЦ сме били плащали някому и замесването на Румяна Ченалова показва колко много ги страх, както и че краят им е близо и че от злоба и страх са способни на всичко.  През последната една година и половина при 4 акции на БОЕЦ бяхме нападани пред погледа на полиция и жандармерия с яйца, домати и камъни от такива групи изпратени от дебелите! Няма как да ни спрат с подобни действия, само демонтрират страха и безсилието си, а ние се амбицираме още повече. 

https://bivol.bg/mutri-boec-kulezich.html?pdf=36283

http://infomreja.bg/nanesenite-shteti-na-zamerqnata-s-kamyni-motrisa-deziro-se-ravnqvat-na-12-000-lv-45989.html


Целта е ясно заявена – отстраняване на мафията от властта! Това минава през отстраняване на Борисов, ГЕРБ и мафиотското им правителство и отстраняване на Цацаров, Пламен Георгиев и Борислав Сарафов. И това е само началото. БОЕЦ знаем точно какво искаме, как да продължим и как да го постигнем.
И не се лъжете, нито БСП, ДПС, нито ОП, или която и да е от ченгеджийските банди на статуквото е алтернатива!
Алтернативата ще се роди в битката. Знаем проблемите, знаем решенията и винаги водим битките си до край.

БОЕЦ повлякохме крак, дадохме пример и кураж  и това е много важно! За следващата седмица вече има  насрочени три протеста!
До дни БОЕЦ ще обявим следващите си действия, дните на Буда и мафията са преброени, важно е и какво правим след това!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Четвъртък, 4 април 2019 г.


#ИмаКойДаВиНакаже
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки