Документи на БОЕЦ разкриват мафиотизирането на НАП, която ще проверява #АпартаменГейт!

По инициатива на група служители от отдел „Проверки“ на  НАП, БОЕЦ проведе среща с техен представител и получихме информация, документи, вътрешни доклади, съдебни решения и оперативни писма, които анализираме и проверяваме. Намерението  за контакта им с нас е провокирано от тежките проблеми в НАП и направените от БОЕЦ разкрития за 16-те милиарда източено ДДС, последвалата чистка със закриването на отдел „Оперативни проверки“ и освобождаването на над 300 служители, което е фактическо унищожаване на най-важната структура в приходната Агениця. Действията на БОЕЦ срещу управляващата ни мафия и нейните подчинени държавни институции и осветляването на зависимостите и схемите чрез които мафията ги контролира е също важен аргумент, за да се свържат с нас. В поредица от материали и интервюта ще публикуваме цялата получена информация и документи. И ще продължим с действията си за отстранване на мафията на Борисов, Пеевски, Цацаров и техните слуги от властта.

В настоящата публикация ще заложим най-важните поставени въпроси и теми, които очертават потресаващата картина на състояните до което е доведена Националната агенция по приходите от нейното ръководтсво. Състояние, което я превръща в бухалка срещу бизнеса и благоприятства корупцията и поръчкови действия, но не защитава интереса на обществото и служителите в НАП по никакъв начин. На фона на #АпартаментГейт тези рзкрития звучат още по зловещо, защото именно НАП е една от структурите, които ще извършат провеките по различните казуси с имотите на властимащите! Една подчинена от мафията и раздирана от вътрешни скандали и проблеми агениця ще разследва далавери на мафията. Трябва ясно да си дадем сетка за това. Така, както заместника на Пламен Георгиев в КПКОНПИ – Антон Славчев ще проверява своят шеф, а самият той е уличен в същото престъпление , дори в още по-тежка форма.

Какво се случва в НАП?

Проблемите са много, ще визираме само най-тежките. Хроничен недостиг на хора, което води до неефективност и невъзможност за управжняване на реален контрол и дейност. Превръщането на НАП в бухалка в ръцете на изпълнителната власт. Избирателност в действията, като едни фирми се проверяват ежемесечно, а други никога не се проверявт, извършват измами за милиони и накрая се прехвърлят на малоимотни лица. Въпреки законодателните промени, има вратички и тази практика продължава. Постоянни репресии от страна на ръководството на териториалните дирекции  към служители, които посочват конкретни проблеми, или предлагат решения за тях. Дискриминация на хора с увреждания работещи в систамата на НАП. Несправеделиво разпределение на ДМС-тата, като на редовите служители се поставят ниски оценки, лишавайки ги от възнаграждание, а сумите се преразпределят към ръководството. Самата система за оценяване на дейността на служителите е несправедлива и неправомерна, за което има и съдебни решения, но се прилага така, че да може да се упражнява натиск върху служителите. Тотален хаос в информационните системи на НАП, липса на достъп до интернет от редовите служители и непрекъснат срив в работата на програмите на НАП. Липса на връзка от оперативните служители до масивите на Митниците, Имотен регистър и тн. Дублиране на дейности, излишни процедури и тн. Тенденцията стимулирана от Галя Димитрова, Илиана Христова и Пламен Димитров  ръковдният състав на Агенцията да достигне 50% от целият състав на НАП, за сметка на служителите, които вършат реална работа. Хронична претовареност и извънреден труд, които водят до лошо качество на извършените проверки. Безсмислени доклади и проверки, които хабят време и ресурс. Корупция, интриги и зависимости, които разяждат НАП от вътре. Оперативните служители в различните отдели са пряко зависими в своите проверки и работа от шефовете на отдели, които могат да спрат, покрият, или насочат в определена посока конкретна проверка. 

Всяка една от поставените теми и проблеми ще развием в отделен материал. БОЕЦ припомняне, че Председател на Управителният съвет на НАП е лицето Владислав Горанов- министър на финансите, който е герой на скандала „КръстникГейт“ и цялата дейност на НАП е под негово ръководство и контрол, а той самият е под ръководството и контрола на Делян Пеевски и Бойко Борисов.

На всички е ясно как ще преминат и приключат проверките по скандалите с апартаментите на властимащите. Така, както НАП изпраха и Пеевски след сигнала на БОЕЦ, както и самият Цветан Цветанов преди това. В документите предоставени на БОЕЦ и публикувани от сайта Биволъ става ясна цялата схема, по която мафията оневинява, чадъросва и изпира своите кадри използвайки институциите, като теляци.

Документи: Как КОНПИ на Пламен Георгиев наруши закона и “изпра” половин милион на Цветанов

Мафията сама не може да се разследва. Сами няма да се вкарат в затворите, сами няма да върнат откраднатото. Решението е – отстраняване на мафията от властта и почваме да си редим държавата. Това минава през отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство, отстраняване на Цацаров, Пламен Георгиев, Иван Гешев и Борислав Сарафов. И това е само началото. БОЕЦ знаем точно какво искаме, как да го постигнем и как да продължим! 

#ИмаКойДаВиНакаже
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА