Тези апартаменти ще се превърнат във ваши гробници! Бойко, ти ли резна лентичката на Цецоу на апартамента?

БОКЛУЦИ!
Закриха Агенцията по трансплантация.
Закриха Фонда за лечение на деца в чужбина!
Закриха повече от 30 общински болници!
Закриха стотици училища.
Закриха и заличиха от картата десетки села.
Прокудиха милиони от родината им.
Милиарди одраха от гърба на българите.
А БАШ БОКЛУКА реже ленчички на ТРЕЙС, Джи ПИ , Водстрой, ГБС и се хвали, че ОТКРИВА обекти!
КАКВО ОТКРИВА? Борисов открива и реже лентички на паметници на корупция и крадлъка и в същото време закрива държавата с всеки ден управление на мафията! Реже лентички на пътища-убийци, на които не можем да смогнем да погребем жертвите! Докато Буда и Бандата му строят скъпи магистрали на тройни цени, за тях строят апартаменти три пъти по евтини!

Бойко Борисов

КАК ТАКА, БЕ, БОКЛУЦИ ДОЛНИ?
Защо в България НЯМА клиника за белодробни трансплантации, а вие ИМАТЕ апартаменти, колкото детски градини в половината квартали на София? Защо във Видин НЯМА отделение по инфекциозни болести, очно отделение и урология, а Цецоу ИМА асансьор в хола? Защо за болните деца събираме левчета с СМС-и, а за на вас ви дават безплатни ТРИЗОНЕТИ със сауни и каручки? Защо вашите родители ви “подаряват“ имоти за милиони, а нашите родители взимат по 200 лева пенсии и и 40 лева за Коледа? А много и не доживяха до пенсия…
Тези апартаменти ще се превърнат във ваши гробници.
Ще плащате за всичките си престъпления. Има кой да ви накаже. БОЕЦ никога не се отказваме. И милост и прошка няма да има.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА