Речта на председателя на ВКС Лозан Панов и всички лектори от събитието „Независим съд – свободна държава!“ организирано от БОЕЦ и ИПВ.

На 17.04.2019г. в хотел „Балкан“ София се проведе Конференция „Независим съд – свободна държава“ организирана от БОЕЦ и инициатива „Правосъдие за всеки“. Основен лектор на събитието бе председателя на ВКС, съдия Лозан Панов. 

Тази реч ще се чете, слуша и помни дълго!

С изключителни слова, като панелисти във форума участваха и съдия Методи Лалов, Люба Кулезич – журналисти и публицист, Димитър Стоянов от екипа на сайта „Биволъ“ , адвокат Николай Хаджигенов, Велислав Минеков – скулптор и обществник и Арман Бабикян – политически анализатор и PR експерт. Конференциата бе открита с изказвания на организаторите – Георги Георгиев и Анжела Адамова  от БОЕЦ, Петромир Кънчев и Велислав Величков от ИПВ. 

 

В следващите дни БОЕЦ ще публикуваме И като отделни видеа всички речи и изказвания. 

Независим съд – свободна държава! За правото и справедливостта

Независим съд – свободна държава! За правото и справедливостта.Лозан Панов, Велислав Величков, Петромир Кънчев.➡️ Не пропускайте да се абонирате за Youtube канала На живо ТВ: https://www.youtube.com/channel/UCgKd0IyhlD3zUf5De4HIfdg?sub_confirmation=1➡️ За други интересни новини и вдъхновяващи история посетете сайта: http://www.najivo.tv

Публикувахте от НА ЖИВО ТВ – najivo.tv в Сряда, 17 април 2019 г.

ИМА ГИ!

Има честни и достойни магистрати! Има свободни и независими журналисти. Има смели и непримирими граждани, бойци и биволи. И не сме сами. Битката срещу мафията и слугите и е тежка и опасна задача и само тези, които са преодолели страха в себе си, които са поставили каузата над своят личен комфорт и спокойствие могат да се изправят открито срещу мафията. А начина е само този.
Благодарност и респект към всички за участието в конференцията „Независим съд – свободна държава!” За усилията и организацията на БОЕЦ и инициатива „Правосъдие за всеки“!
На всички гости, лектори и присъстващи!
На съдия Лозан Панов, за силата да отстоява правдата и независимостта на съдебната система!
На Люба Кулезич, съдия Методи Лалов, Георги Георгиев, Велислав Величков, Николай Хаджигенов, Велислав Минеков, Димитър Стоянов и Арман Бабикян! За достойната гражданска позиция, за словата, за изречените истини, за вярата, която предават на обезверените!
Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА