СТРАХ ЛИ ТЕ Е, г-н Цацаров?

Много ли е страшно? От двама господари накрая ще седнеш на бай Ставри на… „креслото“.

Цацаров

Сега, няколко конкретни въпроса?
КАКВО става със сигнала на БОЕЦ срещу Антон Славчев – зам. шефа на КПКОНПИ, за терасите и онези няколкостотин хиляди, с които е завлякъл общината? Чакаш да изпере Пламен Георгиев и Цветнанов ли? Няма да стане, нали помниш, Онзи в Брюксел ти го каза, само бавиш и трупаш мераци у бай Ставри.
КАКВО става със сигнала на БОЕЦ срещу Борисов, за катастрофата край Своге и вината му за смъртта на 20 българи? Няма как да посегнеш на единият от господарите си, но той може да ти посегне. Онова видео с 4-те милиона дето Пеевски ти ги даде и ти ги занесе в един офис в ЦУМ, за да си платиш за постта, може да изтече някак в подходящ момент. Като власите накаря на мандата ще се удавиш. Борисов е жалък страхливец и е готов да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази властта си, а ти вече си бита карта.
КАКВО стана с образуваните проверки на прокуратурата по сигнала на БОЕЦ за ЯневаГейт, Ало, Ваньо съм и Ти си го избра? Там е ключа за кочината. БОЕЦ помним и НЕ забравяме!Ще си кажеш, Сотире.
КАКВО СТАНА със сигнала на БОЕЦ за къщата в Барселона. На нейният фон терасите и асансьорите на Пламен Георгиев, Каракачанов, Ангел Славчев и Цветанов са, като пигмейски колиби пред храм на Буда, или поне , като пред вилата на любовницата му. На „нашият“ Буда.
КАКВО става със сигнала на БОЕЦ срещу Каракачанов, агент Иван? Много важен въпрос. Защото, ако Каракачанов падне си заминава и Буда, а с него и парламента. И няма кой да приеме законодателните промени, за да станеш ти шеф на инспектората към ВСС. Проблем, защото в новият парламент няма никаква гаранция, че господарите ти ще контролират събитията, още повече, че Цветанов е аут от политиката и парламента!
СТРАХУВАЙ СЕ , г-н Цацаров, както си разбрал, БОЕЦ започваме кампания за номиниране и избор на гражданска кандидатура за главен прокурор. И бойците и биволите ставаме все повече. И цялата кочина ще се срине, като ограда на стара казарма. Имаш думата на бойците!


И да ти го преведем – това означава, че цялата ви свинска банда е обречена. Ще се гърчите и ще се надпреварвате да се топите един друг, за да спасите кожите си. И вашите слуги първи ще се обърнат срещу вас. И в Дубай и Москва спасение няма да има. И прошка няма да има.
Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#АпартаментГейт
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА