Парламентът отговори на БОЕЦ за Пеевски! Вижте колко дни е ходил на работа Пеевски!

На 01.05.2019г. БОЕЦ внесе Заявление по ЗДОИ до Народното събрание, с няколко въпроса за депутата и кандидат за евродепутат Делян Пеевски. Това стана ден след като БОЕЦ внесе сигнал до ЦИК срещу регистрацията на Пеевски с аргументи, че той не изпълнява условията за уседналост! Стигнахме и до дело във ВАС и от съда и ЦИК разбрахме, че закона и институциите „Не се интересуват от фактическото местоживеене на посоченият кандидат Делян Пеевски, а важно е само формалното изпълнение на изискванията на ИК да има постоянен адрес в България“

Най-важният въпрос и информация, която изисквахме от НС бе:  Колко работни дни е присъствал на пленарни заседания на Народното събрание, както и на заседания на парламентарните комисии, в които участва  депутата Делян Славчев Пеевски по месеци за периода от учредяването на 44-то Народно събрание до 30.04.2019г.?“

ОТГОВОР:

ДЕПУТАТА  ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ НЯМА НИТО ЕДИН РЕГИСТРИРАН РАБОТЕН ДЕН В ПАРЛАМЕНТА ОТ НЕГОВОТО УЧРЕДЯВАНЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2017г.!

НИТО ЕДИН РАБОТЕН ДЕН! БОЕЦ имахме предположения, но вече е официално  потвърдено!

Това е подигравка с институциите и демокрацията!

Това е гавра с избирателите!

Пеевски е срам и обида за българското общество, държава и парламент! 

Пеевски е олицетворение на мафиотизираната държава и наглостта на управниците ни! 

ПЕЕВСКИ НЯМА НАЛОЖЕНО НИТО ЕДНО НАКАЗАНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРЛАМЕНТА!

От линка приложен за справка става ясно, че Пеевски НЯМА наложено нито едно наказание за тези стотици неявявания на работа! Което означава, че Цвета Караянчева и Главчев преди нея (и двамата от ГЕРБ) са извинили всички негови отсъствия и той си получава в пълен размер депутатската заплата без да ходи на работа! ГЕРБ, БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ СА ЕДНО! 

И като се питате „дъно има ли“, вече имате и отговора – ТОВА Е ДЪНОТО! Не е бил в парламента дори и при внасянето на „неговите“ закони! Не е бил на празничните заседания, дори при гласуването на бюджета! Няма зададен НИТО ЕДИН въпрос, или питане! Няма никакъв смисъл и  полза от него и подобни паразити! Въпроса „КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ“ измества култовия въпрос „Кой предложи Пеевски“! И дори въпроса ЖИВ ЛИ Е ПЕЕВСКИ става все по актуален и логичен! Може ли българите да гласуват за призрак?

И този е кандидат за евродепутат, за представител на българите в Европейският парламент! БОЕЦ НЕ МОЖЕМ И НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ! 

След акциите, протестите и внесените от БОЕЦ десетки сигнали и последно за #АпартамнетГейт, на 10.05. във Видин бе командирован екип на ГДБОП от София по прокурорско разпореждане за разпит и снемане на сведения. Призовани и разпитани са всички членове на Управителният съвет на БОЕЦ – Георги Георгиев, Георги Карамфилов и Венелин Иванов. Проверката е на Специализираната прокуратура по анонимен сигнал срещу Георги Георгиев – председател на БОЕЦ и срещу самото Сдружение.

Шпицкомандата на Цацаров разследва бойците за „пране на пари, данъчни и финансови измами, укрити доходи и организирана престъпна група (не е ясно с какво се е занимавала тази група, освен с нападение над сградата на Министерски съвет, както е посочено в сигнала). Прокурора от Специализираната прокуратура Ангел Кънев е изисквал от НАП да образуват ревизии на членовете на УС на БОЕЦ, като физически лица, както и на самото Сдружение и на фирмата на председателя на Сдружението. Изразените в анонимният сигнал (прокуратурата сама си го е написала) съмнения са, „от къде Георги Георгиев и  БОЕЦ имат пари да ходят и организират в София протести срещу властта“, както и „да се провери дали са получавали пари от Цветан Василев, за да го защитават“ и още „при техни протести се хвърлят яйца и домати срещу министерски съвет, скандират се недопустими призиви срещу премиера  и това е отблъскващо“. Мафията демонстрира страховете си. Не могат да ни спрат, БОЕЦ никога не се отказваме!

И ако в България някак свикнахме да бъдем управлявани от компрометирани и корумпирани мутри, ченгета, мафиоти и престъпници, то поне в Европа не трябва да пращаме такива екземпляри! Имаме горчивият опит от стокиращи, „Йес“кащи и подобни срамни за нас представители. Барековци, станишевци, габриелки, биневци, джамбазовци и т.н. Вместо да внасяме демокрация и ценности от Европа, ние изнасяме корупция и „кой“-човци!

Подчертаваме един изключително важен факт, който явно се забравя! Предстоящите избори са ЕВРОПЕЙСКИ и се провеждат по общовалидни ЕВРОПЕЙСКИ правила. Задължителното условие за уседналост, или кандидатите да са живели поне шест месеца преди изборите на територията на ЕС е изискване, което трябва да бъде спазено реално, а не само формално. Публикуваните от Биволъ полетни данни доказват, че Пеевски е летял десетки пъти през последните две години до Дубай, а от декември 2018г. няма данни да се е връщал в България. Всички тези полети и престой с месеци в ОАЕ са невъзможни, ако той няма постоянна виза, за което се изисква постоянен адрес в Дубай. Което автоматично означава, че той живее извън територията на ЕС. ВАС И ЦИК отказаха да проверят това! Защото са подчинени и зависими от задкулисието на Певски и Буда. Доказахме го и го показахме по неоспорим начин!

БОЕЦ обявяваме следващите си стъпки и действия.

ПЪРВО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до АЛДЕ, ЕНП, ПЕС и останалите европейски партии.

ВТОРО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до Европейската комисия и Европейският парламент.

ТРЕТО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до ОССЕ – Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

ЧЕТВЪРТО – Ще внесем писма и сигнали  за казуса „Пеевски“ до посолствата и правителствата на всички държави членки на ЕС.

Като ще запознаем всички тези международни институции и правителства с отказа на българските институции да проверят къде живее Пеевски и дали участието му в изборите е законно. Както и с биографията на Пеевски, като човек замесен във фалита на КТБ, в приватизацията на „Булгартабак“. Като човек за когото има данни, че е участвал в контрабанда на цигари и амфетамини за Сирия и Ирак през Турция. И то контрабанда по канали свързани и финансиращи Ислямска държава. Като човека сочен заедно с Борисов за създател на модела #КОЙ. Като човека олицетворяващ мафията, статуквото и задкулисието в България!

И продължаваме.

ПЕТО – Ще заведем дело в Страсбург за отказ от правосъдие, заради отказа на ВАС и ЦИК да извършат реална проверка и да съберат доказателства по сигнала на БОЕЦ за уседналостта на Пеевски.

На 13.05.2019г. БОЕЦ внесе сигнал срещу Пеевски до ВКП за престъпление по чл.313 от НК!

Документа, наречен ГЛАС до европейските институции, посолства, партии и правителства вече е готов и от утре ще започнем с тяхното връчване и изпращане, като ще публикуваме текста, отговорите и реакциите на всички институции! Ще изпратим този документ и до редица европейски медии и неправителствени организации, с които БОЕЦ има контакти. 

БОЕЦ винаги водим битките си до край. Този път залога е огромен и той не е само участието на Пеевски в изборите. Залога е в шанса, който това ни дава да разобличим и покажем на европейско ниво реалността в България и превзетата от мафията държава и институции. Да го покажем на европейските граждани, институции, правителства  и избиратели и да предизвикаме тяхната реакция. Защото избраните в България евродепутати ще участват във взимането на решения касаещи всички европейски граждани! А за разлика от нашето общество, което свикна със свинщините на нашите управници, европейските избиратели и данъкоплатци все още са запазили своите инстинкти и реакции! Ще се възплозваме от този шанс максимално! 

Продължаваме! Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#ПеевскиАут

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки